Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Hoe mooi kan het voorjaar zijn als je buiten bent op Landgoed Ottermeer

check ook eens

8 Reacties

 1. Jorne schreef:

  Het koufront ramt vandaag door West-Europa met rond de Frans-Duitse grens al aanzienlijke onweersbuien en een rappe temperatuurdaling. Ook voor heel de Benelux is het warme feestje snel afgelopen.
  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1556121416.png[/img]
  Ook mooi te zien op de satellietbeelden van vanmiddag, een imposante verzameling van stevige buien (misschien heb je er al eentje over je hoofd gehad vanmiddag) In Nederland weinig echt spektakel op het oosten na, daar krijgen ze waarschijnlijk wel wat mee van het rommelige geheel ten zuidoosten van ons.

  In zuidwest Duitsland zien we hoe snel het kan gaan, in een half uurtje van teletubbieland naar donkere heuvels en 7 graden eraf. Leuke dynamische situatie, hopelijk vanavond ook nog een staartje voor Nederland

  • Jeroen schreef:

   Mooi om te zien ja, en toch nog warm vandaag waardoor de buien wellicht nog extra activeren.

  • Breunis (Nature Trail) schreef:

   Weinig echt spektakel?
   Eind van de middag op het strand bij de Zandmotor. Bij een bui voor het koufront uit 5 minuten lang windkracht 10. Niemand op het strand. De zee kleurde bruin en beige door het langsvliegende zand. Na 7 minuten een strakblauwe lucht met imposante wolkentoppen. Temperatuurstijging van 12 graden op het strand. De bui inmiddels 10 km naar het noorden. In de verte boven

  • Breunis (Nature Trail) schreef:

   In de verte boven de Zuid-Hollandse eilanden zie je het koufront al naderen. De zon laat de zee in het zuidwesten in een gouden gloed oplichten. Daarboven donkere wolken alsof de zon al lang is ondergegaan.

 2. Mark (Breda) schreef:

  Lekker die regen. Even de lucht schoonspoelen en de bodem weer wat water geven. Meer graag!

 3. Asten (Harmelen) schreef:

  In Brabant en het noorden van Limburg zijn er meetstations die tot 22.30 uur ondanks de ook daar overtrekkende buien nog op 0,0 mm neerslag staan. Ik vind het knap….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.