Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Hoe Laurèn ons verraste met de mooiste dag van het Oostenrijkse skiseizoen

check ook eens

5 Reacties


  1. Het was dan weliswaar geen kaiserwetter maar deze is van gisteren…

  2. Hajo schreef:


    De nieuwe pluim (ivm zomertijd pas om 23 uur beschikbaar) onderstreept hoe koud april zich kan gaan ontwikkelen… Rotterdam Marathon juist frisjes!

  3. Leo schreef:

    Plus nogal wat wind 🙁 Maar, veel spreiding 😉

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.