Een goede Zweedse vriend van me filmde dit vandaag in Saalbach. De run is tussen de Zehner and Seekar liften in. En plek waar je in het hoogseizoen wel kunt vergeten dat je de helling zo voor je alleen hebt. Ach David woont ook daar. Mazzelaar. Tijd voor een wrap-up van een droomdag in de Alpen.

We waren vanochtend al hyper van Kühtai. Vanavond kan ik daar deze compilatie van deze op 5 na laatste dag van het skiseizoen aan toevoegen. En boy wat zullen de toerskiërs hun lol op kunnen hier als de liften uiteindelijk stil staan.

mikemullerpano

Mis zeker Frank & Mike’s blogbericht van vandaag niet! Surf nu naar blog.zillertalarena.com of ga naar de gevangenis en kom niet langs start.

fredericselfie

De absolute selfie van de dag: Fréderic met zijn jongste op de achtergrond in Les Orres. Daar dus nul komma nul Laurèn en ook nauwelijks iets van Baukje. Kortom: daar eigenlijk normaal voor de tijd van het jaar…

meiden

 

Fréderic zelf is nog niet helemaal Wim Hof ready. Hij vond het nog best fris in een T-shirt. Maar zijn meiden en die van vrienden redden de familie-eer en deden de bikiniski. Nu ja, zonder ski’s dan maar toch door naar de volgende ronde…

schotlandsneeuw

Staan de trends van vanochtend nog op de kaart? Ach het Amerikaanse model doet in meteofiction gebied weer eens een warme uitbijter. Het Europese model verrast op korte termijn met een kleine felle depressie die de Marathon van Rotterdam met veel wind zou kunnen bederven. Zie eens de sneeuw in Schotland en zelfs Engeland komende zondagochtend in de berekening. Leo zit daar bovenop. Zie zijn update voor de hardlopers vanavond.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.