Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Hoe Johanna Maier Filzmoos betovert met haar kookkunst

check ook eens

10 Reacties

 1. Cleven schreef:

  Mooi reportage, in drie woorden ; Dit is Oostenrijk !!
  Genieten in alles wat het land heeft. Mooie foto”s en een
  mooie omgeving! Mooi gedaan Hajo.

 2. Tjeerd schreef:

  Wintersportseizoen vanaf 11 maart in Italië ten einde. Ben bang dat Oostenrijk ook snel alles sluit. Begrijp het wel,maar een strop voor de plaatselijke ondernemers

 3. Erik schreef:

  Oei dat klinkt goed! Volgens mij is Michelin al een tijd geleden gestopt in Oostenrijk. Zelf een keer in het Mesnerhaus in Mauterndorf, vlakbij Obertauern, gegeten. Ook een (ex-)Michelinrestaurant met de meest fantastische lokale gerechten. En dito wijn natuurlijk. Grote aanrader.

 4. Frank schreef:

  @Tjeerd, hoe kom je er bij dat Oostenrijk ook snel alles sluit?

 5. Aart schreef:

  Op deze website uitgebreide informatie over corona in Oostenrijk:
  https://www.vindobona.org/article/coronavirus-in-austria-update
  “To date, 131 confirmed cases of covid have been reported in Austria: Lower Austria (36), Vienna (35), Styria (16), Tyrol (16), Upper Austria (11), Salzburg (9), Burgenland (4), Vorarlberg (3) and Carinthia (1).
  Confirmed deaths: 0″

  Het zal toch niet gebeuren dat grenzen met Oostenrijk worden gesloten? Door een griepvirus. In Oostenrijk zijn (nog) geen dodelijke slachtoffers gemeld.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.