Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Hoe Jako vanuit kwakkelend Ureterp binnen 27 uur in -17ºC belandde

check ook eens

12 Reacties

 1. jako schreef:

  Dat simpele mobieltje is een redelijk recente samsung s6 met inderdaad veel meer rekenkracht als een forse pc van 5 jaar terug…..

 2. Jochem schreef:

  Leuk om even een verslag te lezen! De webcambeelden zijn altijd betoverend, maar kunnen daarmee ook een vals beeld schetsen. Zoals Ellmau, wat je noemt, dat er op de cam heel leuk uit ziet maar waar ik al van een aantal mensen van had gehoord dat het laagje sneeuw in werkelijkheid nog steeds erg dun is.

  De kou zal ik ook wel even van schrikken, goed warm aankleden wordt dat. Ik mag morgen namelijk de kant van Sölden uit en zal jullie op de hoogte houden van hoe het daar is.

 3. Arno B schreef:

  Vandaag laatste dag in Wilder Kaiser geskied vanuit Hopfgarten. Overal onder de zeg 1000 m is het laagje sneeuw nog dun maarde afgelopen week hebben we het zien veranderen van groen naar behoorlijk wit, ook in het dorp. Gister was super met de hele dag zon maar vandaag heeft het weer de hele dag licht gesneeuwd. Overal staan de sneeuwkanonnen aan en ik denk dat het niet lang meer duurt voor ook in Hopfgarten de dalafdaling open gaat. Er gaan steeds meer liften en pistes open dus het wordt steeds beter. Hopelijk morgen niet teveel vertraging door de grenscontroles en dan weer richting Assendelft waar we dan misschien kunnen schaatsen als ik zo de berichten lees.

 4. Martijnski (Saalbach, 2016) schreef:

  Mooie foto’s! Is wel even wennen zeker, die kou?
  Hoe is het in dat Landal park? Ik ga er begin maart naartoe, dan wel om vervolgens in Saalbach te skiën.

  • jako schreef:

   Prima vertoeven hier en veel skimogelijkheden in de buurt.
   Piste naar park is nog niet open. Gisteren in SHL wel veel bijgeopend.
   Sneeuwt hier nu stevig door. Vannacht ca 10cm gevallen. Zal bovenop aanzienlijk meer zijn.

 5. Knap, maar ik heb ooit beter gepresteerd; vertrokken @ Puurs bij +4°C en amper 8 uur later toegekomen @ Reutte bij een aangename -23°C (volgens de buitenthermometer van onze wagen). 🙂
  Ik kan jullie zeggen, zoiets pakt letterlijk én figuurlijk op je adem.

 6. Stefan Kaptein schreef:

  Bericht uit Brixental. Er liggen wel 5 hele centimeters op de camping dus iedereen die maar steeds roept over scheppen. Dus nog steeds wat camouflage sneeuw daar. Volgens ORF gaat er vandaag pas serieus sneeuw vallen. We gaan het zien.

  • jako schreef:

   Begint hier in viehhofen iets meer als een cosmetisch laagje te worden. Maar toen wij eergisteren door skiwelt reden kwam op veel plaatsen het gras nog boven. Scheppen is een heel ander verhaal.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.