Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Hoe ik mijn hart verloor in Katschberg

check ook eens

12 Reacties

 1. Johan schreef:

  Ik kende het nog niet, maar het lijkt me een leuke plaats. Bedankt voor de tip!

 2. Jan van soest schreef:

  Leuk stuk, ga eens kijken voor de zomer!

 3. Marlies schreef:

  Wat leuk, ik geef de tip door!

 4. Michiel schreef:

  Vergeet ook niet de partnergebieden Grosseck-Speiereck en Fanningberg, de 3 gezamenlijk goed voor 150 km piste op één liftpas. En dat op ca 10 autominuten van elkaar en gratis skibus. Niet allemaal tegelijk komen hoor , want het is er nog heerlijk rustig.

 5. Marco schreef:

  Leuk en informatief stuk Roger

 6. Jo schreef:

  Top gebied – doe het ook in combinatie met Obertauern/Grosseck & Fanningberg

 7. Matthijs schreef:

  Ik kende het van de feratel winterbeelden op de Belgische tv (elke zaterdag en zondagochtend zomer en winter staan de panoramabeelden aan) Leuk verschil

 8. Jansen schreef:

  Ik herinner me dat er in het dal een soort lopende band is om beide delen te verbinden en die band werkte niet altijd… Is dit nog steeds zo?

  • Roger schreef:

   Haha, er is inderdaad een stukje vals plat. Dan kun je er voor kiezen om te te ‘klunen’ of om het lopende bandje te nemen. Het is gelukkig maar een heel klein stukje.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.