7 meter sneeuw op dak

Klik voor grotere afbeelding - bron

Het heeft weer heftig gesneeuwd in Oostenrijk! Er ligt nu 7 meter sneeuw op het dak van Hotel Mondschein in Stuben am Arlberg. Of toch niet? De krant Österreich tuinde vierkant in de gefotohopte foto (zie helemaal hierrr) die op de levendige facebookpagina van het hotel was geplaatst. Ongelofelijk dat iemand daar in tuint zeg! Kijk wel op die facebookpagina want hij staat vol echt mooie echte sneeuw- en actiefoto’s.

Dienten alleen met sneeuwkettingen
Wel heel veel sneeuw is er gevallen in het Salzburgerland waar gisteren het skidorp Dienten am Hochkönig alleen nog vanuit de richting Maria Alm en alleen met sneeuwkettingen bereikbaar was. Op verschillende plaatsen viel de stroom uit en ook de Filzmooser strasse tussen Eben en de grens met Stiermarken was tijdelijk dicht (bron).

Klik hier als je dit hilarische bericht over de 7 meter sneeuw wilt tweeten en sharen…Iedereen die het bericht verder de wereld in slingert bedankt!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.