7 meter sneeuw op dak

Klik voor grotere afbeelding - bron

Het heeft weer heftig gesneeuwd in Oostenrijk! Er ligt nu 7 meter sneeuw op het dak van Hotel Mondschein in Stuben am Arlberg. Of toch niet? De krant Österreich tuinde vierkant in de gefotohopte foto (zie helemaal hierrr) die op de levendige facebookpagina van het hotel was geplaatst. Ongelofelijk dat iemand daar in tuint zeg! Kijk wel op die facebookpagina want hij staat vol echt mooie echte sneeuw- en actiefoto’s.

Dienten alleen met sneeuwkettingen
Wel heel veel sneeuw is er gevallen in het Salzburgerland waar gisteren het skidorp Dienten am Hochkönig alleen nog vanuit de richting Maria Alm en alleen met sneeuwkettingen bereikbaar was. Op verschillende plaatsen viel de stroom uit en ook de Filzmooser strasse tussen Eben en de grens met Stiermarken was tijdelijk dicht (bron).

Klik hier als je dit hilarische bericht over de 7 meter sneeuw wilt tweeten en sharen…Iedereen die het bericht verder de wereld in slingert bedankt!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

3 reacties

Hajo · 25 januari 2012 op 02:18

Wat een grap zeg…. en toch ligt er superrr veel sneeuw.

Roland Zwammerdam · 25 januari 2012 op 08:22

Ben er vorige week geweest. Inderdaad geen 7 meter, maar wel heel veel. Heb daar offpistetour gedaan. Echt fantastisch

Ronaldo · 25 januari 2012 op 10:32

Filzmoos was wel bereikbaar vanaf Eben. Aleen de route van Filzmoos naar Ramsau am Dachstein is dicht vanwege lawinegevaar. Wie naar Ramsau gaat, rijdt overigens nooit die weg. De snelste route is dan via Radstadt door het Enstal. richting Schladming/Ramsau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *