Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Foto’s van onze geweldige zomervakantie in het Montafon

check ook eens

3 Reacties

 1. Viking (Harmelen) schreef:

  Ziet er heerlijk uit.. Wel te hopen dat het weer de komende tijd gaat meevallen want het is in de Alpen toch een mindere zomer dan vorig jaar…

 2. Kees (mod) schreef:

  Leuk verslag en een hoop te beleven!! Het blijft altijd een beetje vreemd als ik nu naar deze schitterende zomerse foto’s kijk, terwijl 4 maanden geleden Hajo en ik hier heerlijk geskied hebben. 😀

 3. Neeltje schreef:

  Beste familie Beijnen,

  Ik ben voor de zomer van 2017 voor mijn gezin (met 2 kinderen van dan 6 en 8 jaar) op zoek naar een leuk appartement met speeltuin en verwarmd buiten zwembad in het gebied Montafon in het Vorarlgebergte. Bij het zoeken kom ik uw verslag tegen. Heeft u misschien een tip voor een leuk onderkomen?
  Twee jaar geleden zaten we in een simpel appartement in Serfaus, welliswaar met een buitenzwembad op loopafstand, maar we hebben afgelopen jaar in onderkomen Landhof in Ellmau ontdekt hoe leuk het voor de kinderen is om in het eigen appartementencomplex een zwembad te hebben waar ze met andere kinderen van het complex kunnen spelen. Er zijn echter maar weinig van dit soort onderkomens heb ik ontdekt. Wie weet heeft u een tip!

  Groeten van Neeltje

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.