Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Trek je wandelschoenen aan en ga erop uit in Loser.

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Hevige sneeuwval in de Alpen en onder 1500m zondvloed zuidkant tot zaterdag

check ook eens

12 Reacties

 1. Ronald schreef:

  1 mei ipv 1 april denk ik!

 2. Thomas schreef:

  @Hajo Hoe zit het met de fotowedstrijd van de Haute-Savoie?

 3. Peter schreef:

  Leo of anderen word het vanavond een koudere nacht als afgelopen nacht?
  Volgens mij minder bewolking

  • Leo schreef:

   Lastig (voor de no-polder). Het lijkt inderdaad breed op te klaren. Maar de onzekerheid zit meer in de wind. Actueel noordelijk maar in de loop van de nacht draaiend naar noordwest tot west (over het IJsselmeer). Hoewel zwak kan die dan toch al snel enige invloed hebben. De afkoeling zit slechts in de onderste luchtlagen; zodra er net even een beetje (westen)wind opsteekt mengt de lucht met de warmere bovenlaag en zal dat de vorst tegengaan – en waarschijnlijk zul je daardoor aanzienlijke schommelingen in de temperatuur zien. Het zou daardoor mee kunnen vallen maar ik durf mijn handen er niet echt voor in het vuur te steken.

   • Peter schreef:

    toch bedankt voor het antwoord. We zullen het meemaken.Laat het je weten

    • Peter schreef:

     Toch koude nacht geweest met hier in kraggenburg bij mij min. 2.0 op 50 cm hoogte.Wat mij opviel is dat het al zo vroeg koud werd.0.00 uur beregening opgestart.Nou hoop ik echt dat ik/wij van dat nachtelijk gedoe af zijn .In het land verder toch nog veel lagere temperaturen.

     • Leo schreef:

      Dank voor de feedback! Blijft altijd zeer welkom. Sterker; is eigenlijk nodig om dit soort specialistische en zeer lokale verwachtingen mogelijk te maken en te kunnen verbeteren. Ja, de wind(kracht) was de onzekere en risicovolle factor. En die viel veel meer weg dan verwacht; daardoor de toch extreem lage temperaturen net uit de kust (en IJsselmeer). Slechts de kustgebieden zoals Stavoren -en vermoedelijk ook het uiterste westen van de no-polder) zagen nauwelijks vorst.
      Hopelijk is het gedaan nu. Komende nacht nog een geringe kans; komende week lijkt het risico vooralsnog nihil.

 4. Asten (Harmelen) schreef:

  Nog even een LL ‘feitje’…
  April 2017 lijkt qua gemiddelde temperatuur kouder te worden dan maart 2017: 8,5 gr celsius versus 8,6 gr celsius…

 5. Laat de afkoeling maar komen, ben er helemaal klaar voor!
  Maar uiteraard geen vreemde toestanden zoals bv. sneeuw tijdens de maand juni oid. 🙂

  En hoe vet gaaf is dit !! http://www.skipass.com/news/142954-janvril-avant-et-apres.html

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.