Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Heuberg een topcombo met Walmendingerhorn!

check ook eens

7 Reacties

 1. gert schreef:

  Hi Cescia, kleine tip, als je van de glijweggetjes komt, neem dan bovenaan het bergstation van de Heuberg de pendelbus naar de Ifen, die gaat elke 10 minuten, je houd dan links de glijweg aan (laat de Parsenn maar gewoon naar rechts gaan) en na 50 meter steek je de straat over. Dat werkt veel beter dan de Bus 5 vanuit het dal.

  • Cescia schreef:

   Hi Gert, dat waren we oorspronkelijk van plan als “back up”, maar waar we toen waren was het heerlijk dus zijn we niet meer tot in Ifen geraakt. We hadden ook een beetje bang voor de drukte ginds. Volgend jaar even proberen ;).

   • gert schreef:

    Hi Cescia, geen enkel probleem en de Walmedingerhorn is mijn persoonlijke topper, vandaag om 12 uur aangekomen en direct maar even de Walmedingerhorn een paar keer gedaan, beetje slush maar heerlijk in de zon naar beneden. De Ifen is lastig aankomen als je de bus uit het dal neemt, via de Pendelbus gaat het prima. Eeenmaal aangekoemn valt de drukte bij de liften erg mee sinds ze die hebben gemoderniseerd in 2018. Op de piste is er voor zover wij hebben meegemaakt de afgelopen jaren ruimte zat. ik wens je veel plezier op de Ifen volgend jaar, ook een heeeeeeerlijke berg!

    • Cescia schreef:

     Dank je Gert! Het lijkt mij ook enorm zalig, we gaan dus jouw tip volgen volgend jaar. Nu je het zo overtuigend deelt ben ik verkocht. We waren op ifen afgelopen zomer, om te wandelen. Heeeel mooi! Geniet van jouw vakantie!

 2. Bart (Amsterdam) schreef:

  Die berg kende ik nog niet. Deze week deden we in de Montafon de lama trekking waarover je eerder deze winter schreef. Bedankt voor de tip, heel leuk voor de hele familie: mooie wandeling en de lama’s zijn geweldig!

  • Cescia schreef:

   Oh Bart kijk daar word ik nu echt blij van! Bedankt! Echt geweldig hé die diertjes! Wat fijn dat jullie het leuk vonden! Bedankt voor de feedback!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.