Val gardena
Lees verder >

Mountainbikers en baanwielrenners halen hier hun hart op!

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Zell am see
Lees verder >

Boek nu een prachtige zomervakantie.

Het is begonnen met sneeuwen, wat daarna?

check ook eens

21 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  De voorspellingen hier zijn maar 20 cm, maar jouw voorspelling @Jorne is welkom. Een beetje sneeuw erbij voor de vele dagen zon die ze ons beloven kan geen kwaad.

 2. Hans schreef:

  Aardig wat spelfouten Jorne…….. maar dat nemen we jou na deze apresski niet kwalijk hoor 😛
  HIK…. ZUM WOHL

 3. Mark (Breda) schreef:

  Winter in de LL is zo wel voorbij. Dan nog maar hopen op eind februari een paar keer een sneeuwbom met bijbehorende code oranje en verkeerschaos.

 4. Spyfromthesky schreef:

  Test.

  Spyfromthesky (Arnold)

 5. Aart schreef:

  Kan iemand uitleggen waar het neerslagverschil tussen GFS en ECMWF vandaan komt? Staat al een paar dagen in de grafieken.

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1549834492.jpeg[/img]

 6. joke,riederalp schreef:

  Al ruim 25 cm gevallen @Jorne en het sneeuwt nog behoorlijk! Min 8 graden en weinig wind.We zitten waarschijnlijk in de luwte van de Riederhorn.

 7. Ray schreef:

  Zoo, hoe warm gaat het worden de komende tijd? Is over 2 weken alle sneeuw weg?

  • Martijn sonnenberg schreef:

   nog niet duidelijk te zeggen wat de temperaturen gaan zijn (binnen enkele dagen 5 gr verschil tussen GFS en EC op 850 hPa), maar vergeet niet dat tijdens hoge druk de temperaturen in het dal vaak laag zijn, de nachten goed koud etc. Zolang het niet regent of fohnweer is zullen de pistes het nog wel even houden

 8. Martijn sonnenberg schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1549874287.jpeg[/img]

  Lech heeft een white-out

 9. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/02/1549877009.jpeg[/img]
  Nu even droog maar ik verwacht nog wel iets meer. Dus die 40cm halen we wel @Jorne! Ik ga nu naar buiten om te scheppen, alles moet voor morgen, als de zon gaat schijnen, schoon zijn anders wordt de sneeuw veel te zwaar!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.