Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Het gevecht op de Zwitserse Muur in Portes du Soleil

check ook eens

18 Reacties

 1. Hans schreef:

  @Roger , dit is zeker een sterk verhaal! 🙂 want, na de eerste val wijzig jij jouw strategie om niet meer tussen maar OP de bulten te draaien, ze worden nl. IETS lager dan genoemde hoogte van 2 m. Hoe doe jij dat? Trapje bij je? 🙂

 2. Ilekso schreef:

  [qoute]hellingsgraad van 90 graden[/qoute]

  90% misschien.

 3. Paul A Club 1989 schreef:

  Ik vind het knap! Respect! Met een snowboard niet te doen denk ik?

 4. Matthijs Sliedrecht schreef:

  Respect!! Ik sla zulke pistes liever over.. maar erg gaaf als je beneden staat en terug kijkt. (Uit ervaring, jaja toch zulke pistes gedaan maar liever niet)

 5. EKlop schreef:

  Dit zijn de pistes waarom je op wintersport gaat en waarom het winterSPORT heet. Jezelf pushen (trainen) tot het uiterste en dan je prestaties bewijzen in een ‘test’ als deze. Daar doe je het toch voor 😀

 6. Peter M schreef:

  Keer of 5 gedaan in diverse jaren. Moeilijkheid varieert van “goed te doen”…tot zeer pittig . Alles heeft te maken met de sneeuwcondities. Meestal, vroeg in het seizoen na vb enkele sneeuwdumps, relatief eenvoudig . In het voorjaar dikwijls zeer zwaar, gezien dooi (dag)…vries (‘s nachts) in combinatie met zeer steil en een noorderhelling…Daardoor ontstaan van reuzemoguls (de eerste 300 m), de rest van de piste is dan minder steil en vlotter af te dalen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.