loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Het gaat regionaal sneeuwrijk verder en we zoeken de zon

check ook eens

8 Reacties

 1. Gisteren een dagje Ardennen gedaan, prachtig om zien waar de sneeuwgrens lag; boven 400m alles wit en alles wat eronder lag was groen. Een korte maar stevige wandeling gemaakt met enkele flinke kuitenbijters erbij.
  Goed voor de beenspieren. 🙂
  Wat een ellendige wind alwéér, lijkt echt wel of het niks meer anders kan dan waaien en warm water uit de hemelsluizen lozen. Gelukkig Gerben we nog ARD & ZDF. 🙂

 2. Robin schreef:

  Hier in Lelystad waait het weer flink en lijkt het zonnetje door te gaan breken. Regenmeter staat voor deze maand nu op 117,3 mm

 3. Roland Bodegraven schreef:

  Poeh stonden vandaag bovenopbde trittkopf om de afdaling naar Zurs te doen. Een heuse fohnstorm hadden we daar. Wat een wind zeg. Verder lekker warm. Pistes zacht rond de 1500m. Morgen helaas weer naar huis. Heerlijk genoten.

  • Martijn sonnenberg schreef:

   het is je gegund. voor mij zat het er gisteren na een werkelijk geniale skidag voor dit seizoen weer op. na de sneeuwstorm van donderdag avond in Lech waren de pistes halverwege de vrijdagochtend werkelijk SUBLIEM. ik schat hier en daar 50-60 cm vers in 2 avonden. Heerlijke condities beleefd, na de wat matige start. Voor volgend seizoen onze kamers weer geboekt

 4. Sandra schreef:

  Was weer een top week in Flachau!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.