Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

Het artikel met de ultieme Corona uitleg en zomer al schrappen?

check ook eens

24 Reacties

 1. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2020/03/1584433816.jpeg[/img]
  Zondag kwamen nog veel toeristen naar boven om een beetje op sneeuwschoenen te wandelen, kinderen waren aan het sleetje rijden en terrassen waren vol.
  Nu lijkt het eind april, werklui zijn liften aan het klaarmaken voor het zomerseizoen enz enz
  Het is dat ik via de tv en internet alles kan volgen wat er in de wereld gebeurt, anders zou ik niet weten dat de wereld totaal verandert is in een paar dagen tijd!
  Het is windstil en op het balkon in de zon 34 graden. Er ligt nog een dik pak sneeuw en dat is eigenlijk ook niet te bevatten met deze zomerachtige omstandigheden.
  Allemaal veel sterkte met de corona ellende……..

 2. Flex schreef:

  “”iedereen die het virus heeft gehad met nul of milde verschijnselen is vervolgens immuun alsof je een vaccin had gehad””
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/daarom-worden-mensen-mogelijk-een-tweede-keer-besmet-met-het-coronavirus~ae257169/

 3. Frans v schreef:

  15% wordt zeer ernstig ziek en houdt blijvende longschade. Dat zijn honderdduizenden mensen. Bovendien is groepsimmuniteit absoluut geen zekerheid, bij herbesmetting blijkt het soms alsnog dodelijk te zijn. We weten niet hoe dit virus zich een tweede keer gedraagt. Mutaties zijn vaak gezien, waardoor die immuniteit tijdelijk is op zijn hoogst.
  Ik zie uitroeien als enigste optie.

 4. Karin Singeling schreef:

  is het erg als ik er niet zo van schrik allemaal? we zijn eenvoudigweg met veel te veel mensen. dat geld dus iets is dat gewoon gedrukt kan worden: we zijn allemaal marionetten….. Evengoed wens ik iedereen veel sterkte toe, en creativiteit! Blijf gezond of als je sterk bent, krijg het. Dan kun je andere mensen helpen.

 5. joke,riederalp schreef:

  Nederlanders zijn een broodtrommeltjes volk, maar hier eet iedereen van bouwvakker tot directeur tussendemiddag in een restaurant. Dus je snapt wel, een run op broodtrommeltjes en dat valt niet mee nu alles gesloten is.

 6. Pieter (andere) schreef:

  We kunnen ook stoppen met geld pompen in de oorlogsindustrie… of… of…

 7. Flex schreef:

  “”Echter uiteindelijk zal er groepsimmuniteit ontstaan.”” Een experiment waarin geen enkele deelnemer de zekerheid krijgt om het te overleven ?
  Begon de media niet met dat alleen bejaard 70+ grote risico s liep ? Lees ik nu vandaag dat een 21 jarige voetbalman uit Spanje omgekomen !

 8. Mark (Breda) schreef:

  Gatver Hajo. Moet je nu weer de link leggen met de nepcrisis van het klimaat? Je hebt je punt wel gemaakt. Kan het keertje zonder?

  • Nee het moet helemaal niet maar we blijven volhouden tot men bezwijkt en toegeeft dat de klimaat crisis één grote leugen en nep zwendel is.
   Klimaat is een zogezegd probleem waarvoor men nu reeds oplossingen heeft bedacht welke over 100 jaar resultaat zullen geven en effect hebben maar één virusje uit de wereld helpen terwijl er as we speak dodelijke slachtoffers vallen lukt dan weer net niet?
   Want daarvoor zijn er geen oplossingen noch middelen ter beschikking. 😉

  • Hajo schreef:

   Nee want hier zit misschien het grootste winstpunt….. de honderden miljarden die worden verspild aan klimaat zijn potentieel zo gevaarlijk…. we zijn de weg krijt. Misschien vinden we hem nu terug.

 9. Roland Bodegraven schreef:

  Misschien toch niet zo gek dat mijn vriendin koorts kreeg. 5 corona gevallen in Lech.

 10. Getjo schreef:

  Is het corona of griep Ronald?gaat het al beter?

  • Roland Bodegraven schreef:

   Test wordt niet gedaan. Ging wel beter, maar vandaag toch weer verhoging tegen de koorts aan. Dus volgens de regels moeten we maar even van corona uitgaan.

   • Mark (Breda) schreef:

    Sterkte man….en of het nu Corona is of niet….een normaal griepje is ineens verschrikkelijk eng. Sterkte ook aan je vrouw. Groet uit Brabant….

   • Frans v schreef:

    Beterschap in ieder geval! Koning en familie zit voor de zekerheid ook thuis, naar aanleiding van de gevallen in Lech. Is de benauwdheid ook nog aanwezig?

 11. Roland Bodegraven schreef:

  Weet wel van 2 mensen van de camping in wald am arlberg die corona hebben, maar dan via carnaval in Tilburg

 12. Rolph schreef:

  Nadat St Anton en het Paznauntal (o.a.Ischgl) op slot zijn gegaan, gaat nu ook Solden op slot en het hele Arlberggebied. Iedereen die er tot 14 dagen geleden is geweest moet vrijwillig in quarantine. Bron: Tirol app.

 13. Er is voldoende voedsel, mensen hoeven niet te hamsteren!
  Mooie uitleg weer van Diamond ( Oppenheimer Ranch Project)

  https://youtu.be/LHbC014Cq8I

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.