Herfstbeelden van Val d'Anniviers

Wind, regen, en er komt zelf weer sneeuw aan, dat kan je hier al lezen, maar ik neem jullie nog even mee naar onze partnergebieden. Want naast de winter, is de herfst net even betoverend. Ik hou van de kleuren in de natuur, de blaadjes die vallen en het gras dat niet meer groeit :-). Dat laatste hoeft vast geen uitleg. Benieuwd hoe het eruit zag bij enkele van onze partners de voorbije dagen? Hier zijn enkele leuke herfstbeelden.

Herfstbeelden vanuit Kleinwalsertal

Kleinwalsertal is niet het meest gekende gebied, wat het zowel in de zomer als winter een uitstekende bestemming is. Het is heerlijk dichtbij, slechts 779 kilometer vanuit Brussel en in de winter is het enorm sneeuwzeker. De sneeuw die is er nog niet, maar je kan in Kleinwalsertal momenteel genieten van prachtige kleurenpallet. Onderstaande foto komt vanop de facebookpagina. Wil je meer weten dan kan je hier altijd meer details vinden.

Herfstbeelden van de partners

Het volgende plaatje heb ik van de Twitter van @Hansterbraak! Hij post altijd de mooiste plaatjes vanuit Mittelberg. Deze Nederlander heeft het prachtig daar in de Alpen, tikkeltje jaloers :).

Herfstbeelden van de partners

Herfstbeelden vanuit het Montafon

Ook vanuit Montafon komen er prachtige beelden op facebook. De onderstaande foto is getiteld “Heilbronner Hütte im Herbst”. Deze zijn genomen door Stefan Kothner Photography, hij trekt er vaak op uit voor de toeristische dienst van Montafon en het resultaat is elke keer indrukwekkend.
Herfstbeelden van Montafon

Ook nieuw in het Montafon is het Waldrutschenpark op de Golm. Nu kan je van Matschwitz naar Latschau in deze leuke glijbanen. De lengte varieer telkens van 30 tot 80 meter en gaat over een afstand van 3 kilometer. Downhil wandelen was nog nooit zo fijn!

Herfstbeelden vanuit het montafon

Herfstbeelden vanuit St. Anton am Arlberg

Ook in partnergebied St. Anton am Arlberg is het momenteel volop genieten van de herfst. Deze foto kwam online deze week op de facebookpagina.

Herfstbeelden vanuit St Anton Am Arlberg

De roze hemel vanuit Val d’Anniviers

Geen typische herfstkleuren in Val d’Anniviers, maar deze prachtige roze hemel. Wat een leuke foto’s. Je kan de regen, wind en storm toch even achter je laten bij het zien van deze prachtbeelden.
22195381_1242982429139679_8208213938183585245_n

Ondertussen ligt er hopelijk al een klein laagje sneeuw terug op de Alpen!? Blijf dus zeker onze pagina in de gate houden voor de veranderingen en een dagelijkse update!

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!