De plek om te vliegen met de luchtballon! Ga jij dit jaar ook?

Région Dents du Midi
Lees verder >

Wintersport tegen het decor van de Dents du Midi. Met de mogelijkheid een grote ronde te skiën over de Franse grens. Maar de Zwitserse kant is toch het charmantst!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Superieur sneeuwzeker zijn de pistes van de Région Dents du Midi. Dorpen liggen ruim boven 1000m en de Portes du Soleil reikt tot 2466m. En natuurlijk worden de pistes elke dag opnieuw perfect geprepareerd.

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Gezelligheid troef in dit leuke skioord. Of je nu gaat met vrienden of jouw gezin!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Haute Routes des Familles: zo heette de Portes du Soleil in het begin. Je kunt er eindeloos rond skiën verdeeld over Frankrijk en Zwitserland. Vele honderden kilometers piste staan tot je beschikking!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

op 994 km van Utrecht vind je deze parel van een skigebied voor jong en oud.

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

De Herfst laat nog even op zich wachten

check ook eens

8 Reacties

 1. Chalet bachteln, riederalp schreef:

  Volgende week weer in Riederalp. Weeronline en weer.nl staan weer lijnrecht tegen over elkaar wat betreft de voorspellingen! Wat voorspellen jullie?

 2. Robin schreef:

  Wat een heerlijk weer deze dagen, en wat een geweldig vooruitzicht dat het nog wel wat dagen aanhoudt.
  Wel erg droog in de tuin, maar dat heb ik er graag voor over!
  Mijn persoonlijke focus staat op 27 september; meteofictietermijn.

 3. Snowman schreef:

  Vrijdag is mijn trouwdag. Natuurlijk hoop je mid September op nazomerweer, maar zo mooi had ik niet durven dromen. Kans op een klein buitje is prima, maar heerlijke buiten-zijn-temperaturen. Top!

 4. Roland Zwammerdam schreef:

  Zeer grote kettingbotsing in Zeeland bij zeer dichte mist. 150 autos en 2 doden inmiddels
  http://www.nu.nl/binnenland/3878925/twee-doden-bij-kettingbotsingen-in-zeeland.html#

 5. Jannes schreef:

  Jezus wat een ravage!

 6. Patrick schreef:

  Voor mij mag dit heerlijke nazomerweer nog enkele weken aanhouden ( tot half october zeker ) Laat de winter er maar aankomen tegen begin november, eerder hoeft echt niet en is ook voor niets nodig .
  Droog en goed koud in de alpen tot half november en dan een bak sneeuw erop . Zou ideaal zijn niet ?

 1. 18 september 2014

  […] weekend een omslag zou plaatvinden was al langer zeker, het tijdstip wat minder. Zo sprak Jeroen maandag al de voorzichtige verwachting uit dat het weekend nog mooi weer zou opleveren. Hij krijgt voor de […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.