schermafdruk-2016-09-24-11-31-09

Jij kunt helpen. Jij kunt een vriend van Wintersportweerman.nl helpen. Het gaat om Roderik Sillevis. Een van de betere Nederlandse freeriders. Geen wonder met Staatlich Geprüfter Skilehrer-papiertje op zak. In Nederland ook 100% actief in de wintersport. Als winnaar van het Poederbaas freeride festival 2016 kan hij nu als extra prijs ook meedingen naar een plekje op een heliskiing trip met CMS Benelux.

De huiskamervraag vandaag is natuurlijk: waar staat CMH voor. Kijk hierrr voor het antwoord. Vervolgens: de manier om Roderik naar Canada te krijgen (waar hij dan samen met vele wegvluchtende bekende Amerikanen kan vertoeven als Trump de verkiezingen wint haha) moet je zijn seizoenedit op Vimeo zo veel mogelijk delen en liken. Daarmee wordt dan bepaald of hij naar Canada mag of de winnaar bij de dames of bij snowboard.

 

Roderik mag zelf in de reacties komen uitleggen waarom de trip die hij per sé wil winnen de Paultjes Pillow Week heet. Vermoedelijk heeft het iets met Pillow skiing te maken… zie de video hieronder…

En deze is ook wel leuk…

Laat Roderik dus niet alleen dromen van zijn Pillow Week maar gun het hem en deel en like hem! Help je een ander met zijn bucketlist heb je ook goed karma voor je eigen bucketlist 😉


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.