Hintertux - Klik voor groot

Bovenstaande kiek uit Hintertux van Bor-Jan van den Bergh dingt zeker mee naar de prijs van de mooiste Bizztravel Sneeuwhoogte App Upload van het seizoen. Bizztravel heeft er een vlucht voor 2 personen in de Bizztravel luchtballon voor uitgeloofd. Ik doe de komende twee weken een voorselectie en dan mogen jullie straks stemmen voor de winnende plaat.

Natuurlijk is de schoonheid van een Sneeuwhoogte App upload eigenlijk bijzaak en gaat het erom in 1 plaat aan heel Nederland en Vlaanderen te laten zien hoe de sneeuwhoogte en de sneeuwcondities zijn.   

Hieronder alle uploads….

[fbphotos id=363846053649606]

Pas vrijdagmiddag heb ik tijd alle locaties bij de plaatjes te vermelden

Categorieën: FotoSneeuwhoogte

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.