Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Skiën, touren en vliegen... ontdek de mogelijkheden van Loser.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Heerlijke warme zondag en nu helaas koel Scandihoog in de maak

check ook eens

5 Reacties

 1. Asten (Harmelen) schreef:

  Helaas ? 😉
  Bovendien denk ik dat koel een relatief begrip is en we (zeker landinwaarts) regelmatig 13/15 graden gaan aantikken…

 2. Hans schreef:

  Huuuhhh? …. heerlijke…….warme…..helaas koel…. Ik snap jou nu even niet Hajo. WSWM…. dan wil je toch WINTER….SNEEUW?!
  Man man wat heb jij het slecht…… lekker uit eten, morgen eerst nog de piste op…. pffff…. RUILEN? 😉
  Lekker fris, koel en/of koud…. whatever…. mooi toch?! Enne (Asten), vanaf woensdag 1 week lang de temperatuur onder de 15 gr. Dat zou ook heel goed zijn. Over 10 dagen misschien de 20 gr. aantikken, daarna NL kansen op warmste plekkie van Europa….. Nou, op dat laatste zit ik nu ff NIET te wachten……

 3. Skiwi schreef:

  Zo, eerste skidag in Zermatt gehad vandaag. Omwille van het matige weer aan de Sunnegga en Gornergrat kant gebleven. Ook daarom nog geen foto’s, hopelijk morgen beter weer zodat ik die mooie berg eens kan zien 😉

 4. Stefan Kaptein schreef:

  Gisteren en vanmorgen heerlijk geskied in het skigebied van Kitzbühel en Jochberg en Resterhöhe. Vanmiddag om 14:00 uur vertrokken uit Brixen im Thale en rond 14:15 uur reed ons een blauwe Renault Kadjar tegemoet met daarin een bestuurder met extreem verwilderd haar, zeg maar coup föhn ontploft. Hajo we hebben nog gezwaaid maar je zat waarschijnlijk nog in je vliegroes. Over twee en een halve week zal ik weer 10 dagen in Brixen zijn om het wintersportseizoen af te sluiten.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.