Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

Heerlijk, ik kan geen andere titel bedenken voor het bericht. Het zag er gisteren al naar uit dat maandag een prachtdag zou worden in de Alpen. En nu de eerste plaatjes vanop facebook ons bereiken is het echt wegdromen. Hierboven zie je het dal van het Montafon, gepost door Silvretta Montafon. Maar ik heb alvast meerdere leuke plaatjes voor jullie! Hou ook onze pagina in de gate voor meer foto’s vandaag!

Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

Hintertuxer Gletscher ontwaakt met 80 centimeter verse sneeuw! WAUW! Adembenemend. Is dit de start van de echte winter? Laten we alvast hopen van wel. Dit plaatje komt van de facebookpagina van Hintertuxer Gletscher zelf.

Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

Verder kreeg ook Axamer Lizum een pak sneeuw erbij. Zij plaatsten dit op hun facebookpagina. De begeleidende tekst was er helemaal op “sneeuw, sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw”. Ik kan het zelf niet beter omschrijven 🙂

Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

Hier volgen nog enkele webcambeelden, vanop de website van Bergfex. Eerst ben ik even gaan kijken bij partner Obertauern en daar zag het prachtig wit zelfs op 1630 meter.

Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

Hieronder nog een heerlijke plaat vanuit het Montafon. We zien hier het middenstation van de Golm, op een 1430 meter. Toch leuk om zo jouw maandag te kunnen starten. Krijg je de kriebels om een wintersportvakantie in het Montafon te boeken. Klik dan even hier!!

Heerlijke plaatjes vanuit de AlpenNog een leuk filmpje vanop de facebookpagina van Sölden toont hoe heerlijk het ontwaken was deze ochtend in de Alpen.

In partnergebied Kleinwalsertal is het zelfs wit tot op een hoogte van 1150 meter! Frau Holle heeft ons niet teleurgesteld de afgelopen uren!

Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

Als laatste nog even langs Val d’Anniviers voor een foto vanop Vercorin. En hierbij nog even de link van deze webcams.

Heerlijke plaatjes vanuit Val d'Anniviers

En ook partner Zell am SeeKaprun plaatste juist een heerlijk filmpje van de winterse omgeving.

Zo dat waren alvast enkele heerlijke plaatjes en een filmpje om bij weg te dromen. Volg ons op facebook voor de laatste updates!

 


Cescia

Spendeert haar winters het liefst in Het Montafon op haar Snowboard. Daarnaast heb ik een "gezonde" sweaterverslaving en ben ik een echte sneakerjunkie. :) Ik leef van dag tot dag!

32 reacties

Gesloten voor reacties.