Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Heerlijke plaatjes vanuit de Alpen

check ook eens

32 Reacties

 1. Roland Bodegraven schreef:

  Prachtig toch?

 2. pim schreef:

  Waidring (810m) in Tirol is in het dal ook bepoedersuikerd! https://www.bergfex.at/waidring-steinplatte/webcams/c7732/

 3. op-wintersport schreef:

  Hier in Eben im Pongau is het ook prachtig! De foto’s staan op onze blog -> http://www.op-wintersport.nl/winterbeelden-06-nov-2017

  (ff testen hoe ik ze hier kan plaatsen).
  [img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23316826_1534825719917086_7420060565875917238_n.jpg[/img]

 4. Destiny schreef:

  Zelfs in mayrhofen dorp is het wit!!!

 5. Kiske schreef:

  Dorp Ellmau ook wit en best aardige voorspellingen. Nog 41 dagen te gaan voor we weer de ski’s gaan onderbinden. Ik hoop dat dit een opmaat is naar een mooie sneeuwlaag vanaf medio december. Mag wel weer een keer!!

 6. Jan van soest schreef:

  Gaaaaaffffffff!

 7. Frederic schreef:

  wat een mooie kaarten alweer in modellenland, zowel GFS00, GFS06 als EC00

 8. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Zelfs in de Noord-Alpen is het totaal wit:
  http://esotec.ch/webcam/MOBOTIX_2/taelli.jpg

 9. Roland Bodegraven schreef:

  Uhm hajo….?

 10. carl schreef:

  Hajo is aan zijn winterslaap begonnen 🙂

 11. Marcel schreef:

  Sneeuwgrens in het Salzburgerland ( Saalbach ) op ongeveer 1000m

 12. Mirjam schreef:

  Zulke sneeuw en mooie vooruitzichten, en dan geen weerbericht? het lijkt er inderdaad op dat- zoals iemand al eerder gezegd heeft- het vuur er een beetje uit is op deze website.

  • Derso schreef:

   En toch sta jij altijd vooraan om kritiek te leveren, ben zo benieuwd wat daarachter zit. Altijd negatief, bijna nooit iets leuks. Ben je van een andere website? Moet haast wel 🙂

 13. Frans schreef:

  http://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-progression
  Zonneactiviteit afgelopen maand weer gedaald. Het weer herhaald zich nooit, maar afgelopen jaar ongeveer dezelfde activiteit als 2007, 2007 naar 2008 was nog een zachte winter, maar daarop volgend (vanaf 2008) hebben we wel 5 jaar achter elkaar kunnen schaatsen op natuurijs.

 14. Roland Bodegraven schreef:

  Gewoon uit interesse, maar hoe zit het eigenlijk met de andere weermannen? Ronaldo schrijft vaak op de vrijdag nog prachtige berichten, maar Frederic en Leo heb ik al een tijdje niet gezien. Mis hun berichten toch ook wel. Kan natuurlijk zijn dat werk en omgeving het niet toelaten, want het lijkt mij best een werk om een uitgebreid bericht te kunnen schrijven.

 15. Patrick schreef:

  Je zou inderdaad denken dat nu met deze winterprik en voorlopig ( ! ) mooie vooruitzichten de weermannen hun extra best zouden doen met voorspellingen en ander nieuws, maar helaas . Geen ochtend bericht meer ?
  Ja Mirjam, het vuur is wat uit deze website. Nochtans is dit steeds de eerste wintersportweersite waar ik ga kijken elke dag , maar de concurrentie is op dit moment accurater .
  Er zijn nochtans verschillende weermannen ( Hajo, Ronaldo, Leo, Frederic )
  Vooral Frederic zijn berichten mis ik wat .
  Het kan natuurlijk te wijten zijn aan beroepsbezigheden of andere zaken waar wij geen weet van hebben natuurlijk . Kom er maar in zou ik zeggen .
  Veel succes deze winter met jullie voorspellingen .

  • Ronaldo schreef:

   Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat ik naast weerman ook nog een full time baan heb als administrateur bij Smeg Nederland.
   Voor mij is het niet haalbaar om iedere dag diep in de kaarten te duiken en uitgebreide berichten te schrijven.
   We doen ons uiterste best om iedereen accuraat te amuseren maar heel soms lukt dat niet door diverse uiteenlopende redenen.

 16. Ja hallo, wat een héérlijke plaatjes!
  Te denken dat ik enkele weken terug nog lag te zweten aan een zuid Frans zwembad bij temperaturen rond de 25°C zie ik nu mooie sneeuwplaatjes voorbijkomen vanuit de Alpen.
  En ook de LL duiken stilaan de winter binnen met overdag en ‘s nachts frisse temperaturen. 🙂

  Ik heb vandaag alvast een Merinowol en handwarmers gekocht bij Decathlon, kwestie van voorbereid te zijn om wat allemaal komen gaat. En ook omdat er momenteel nog voldoende voorraad beschikbaar is. 😀

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.