Wandelen, fietsen, uitrusten aan een prachtig hutje en genieten van het uitzicht!

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Wegdromen in het mooiste stukje Oostenrijk tijdens de zomermaanden.

Les menuires
Lees verder >

Vakantiepret voor jong en oud!

Heerlijk weer in de Alpen maar wel wat fris

check ook eens

7 Reacties

 1. Jeroen leusden schreef:

  Die laatste zin doet het hem Hajo sneeuw vanaf 1500 meter #winter is coming ⛷

 2. Tije schreef:

  @hajo, wat is jouw mening over de GFS-voorspellingen voor Noord-Amerika voor volgende week? Cap Allon van Electroverse heeft het over zeer bijzondere omstandigheden, impliceert dat meanderende straalstroom oorzaak is.

  https://electroverse.net/50-degrees-below-normal-and-record-september-snow/

  • Hajo schreef:

   Weet niet geen mening. Electroverse maakt soms van een koude mug een olifant. Heeft ook geen zin om vooraf over te speculeren. Achteraf weet je waar zo iets in de statistieken eindigt. We moeten bij klimaat echt leren geduldig te zijn… laat het aan onze kinderen en kleinkinderen over om iets over ons huidig klimaat te zeggen. Wij kunnen weer praten over het klimaat van de Kleine IJstijd en de warme Middeleeuwen bijvoorbeeld. Over het klimaat van onze opa’s en oma’s kunnen we weer weinig zeggen omdat uit die tijd al de vervalsingen van de weerinstituten beginnen. Die datavervalsing moet er eerst weer uit worden gesloopt door een nieuwe generatie. Maar 1963 was koud en 1947 ook. Dat pakken ze ons niet meer af.

 3. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Wauuwww mooie openings plaat zeg!!!En verder leuk bericht

 4. James Bernador schreef:

  Ik zal niemand adviseren om metformine of insuline te gebruiken voor de behandeling van DIABETES, aangezien ik al meer dan 15 jaar metforminegeneesmiddelen gebruik en dit heeft geresulteerd in ERECTIELE STORING. Dank aan dr. Nelson Salim, kruidenspecialist, van wie ik op deze site de getuigenis ontmoette van zijn patiënten die in 21 dagen volledig genezen van DIABETES en ERECTILE DYSFUNCTIE. De contactgegevens van de dokter zijn gedeeld met degenen die zijn behandelingen willen proberen en dat deed ik, vandaag ben ik volledig genezen van diabetes type 2 en erectiestoornissen met natuurlijke kruiden. Hij stuurde het kruidengeneesmiddel naar mijn land dat ik binnen 3 dagen via de DHL-service ontving en met zijn instructies heb ik de behandeling 21 dagen gebruikt en ben ik hier om te getuigen. Het kruidengeneesmiddel is goedkoop en werkt effectief en heeft geen bijwerkingen. zijn officiële e-mail; drnelsonsalim10@ gmail. com
  of whatsapp / bel +212612145772.
  Hij zei dat hij een remedie had; Colonkanker, nierziekte, ziekte van Lyme,
  hepatitis, borstkanker en onvruchtbaarheid

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.