Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Heerlijk thuiskomen in Val Gardena en rara waar staat wieg Pistenbully?

check ook eens

3 Reacties

  1. Hajo schreef:

    Regen gestopt. Sterren weer terug. Ik ga maffen. Frederic heeft morgen weer een weerbericht. Tip voor iedereen: wat rond noord- en zuidpool gebeurt bijzonder! Zie http://www.climatedepot.com en http://notrickszone.com/2013/08/04/british-antarctic-survey-harsh-antarctic-sea-ice-threatens-emperor-penguins-with-starvation/

  2. Gerda (Den Haag/Nootdorp) schreef:

    Idd heel mooi Zuid-Tirol @ Hajo , ik ben eens op wintersport in St Valentin auf der Haide (St.Valentin alla Muta)geweest ,dat ligt weer westelijk van Meran(Merano). Prachtig gebied met de meren daar. In de Reschensee steekt de kerktoren van Graun boven het water uit, bijzonder om te zien. Succes met je activiteiten en gesprekken!

  1. 13 december 2013

    […] de laatste tijd. Daarna een rit door het dal gemaakt. Mijn vrouw is er voor het eerst! Ik was er afgelopen zomer nog! Op de zuidhellingen scheen de zon zo mooi dat we besloten een wandeling te gaan maken. Iets wat […]

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.