Dit is het tussenseizoen. En als we de laatste weerkaarten mogen geloven laat de sneeuw nog op zich wachten. Eind oktober zou wel eens november kunnen worden. Is het dan saai in de skigebieden? Om te beginnen zitten we nog volop in het wandelseizoen. Verder kun je het zo gek maken als je wilt natuurlijk. Flo Arthus laat in onderstaand filmpje zien hoe leuk het spelen in het skigebied van Les Menuires skigebied is op een goede downhill mountain bike. En als de lift nog stilstaat verzin je iets anders.

Ik kan erg genieten van dit soort fun filmpjes. Het hoeft niet altijd zo extreem te zijn als de Red Bull Rampage. Juist zo’n fun filmpje houd het bereikbaar en kan je inspireren om zelf ook in beweging te komen. Hou het dichtbij… zo train ik tegenwoordig mijn evenwicht op een ronde brugleuning voor mijn huis. Ja die van deze hagelfoto inderdaad.

Vanavond een weerbericht met hopelijk weer spannende kaarten.


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

2 reacties

Gesloten voor reacties.