Zo langzamerhand kan het niet meer stuk: bovenstaand uitzicht vanuit Berchtesgaden op het noorden zal met oud en nieuw veranderd zijn en en eindeloze witte steppe. De Duitsers in harde lockdown kunnen thuis sleetje rijden. Geen idee of in de middelgebergten de skiliften open mogen. De vraag is natuurlijk: maken de Lage Landen ook kans?

Als we naar de eindkaart, de cliffhanger van het Amerikaanse model kijken en ook van de laatste 4 runs samen, zien we de Lage Landen net naast de pot pissen. Maar…

Klik je in de laatste run twee dagen terug naar 29 december dan is Nederland prachtig wit. En hoe zit het eigenlijk met kerst? Mmm… ff gekeken. Nul kans. Ook voor Duitsland niet.

De Alpen en ok de oostelijke noordkant hebben nog een mooi kansje voor Kerst maar in de laatste berekening is de sneeuwgrens weer gestegen helaas. Ik kan wel vermelden dat ik getuige zal zijn: vrijdagochtend ga ik rijden. Met de nieuwe extra zware lockdown is het in Nederland ook geen feest meer.

Terwijl ik uit Hinterglemm dit soort plaatjes krijg momenteel en ik daar weliswaar geen werk heb maar wel gratis kan verblijven. Ben erg veel kwijt geraakt in mijn leven de laatste jaren. Denk aan het dierbaarste wat je hebt van mensen, van spullen, van plekjes en dat is allemaal weggevaagd bij me op de valreep van mijn 50e verjaardag. Maar dit heb ik nog: mijn gezondheid en een stuk of tien paar ski’s in Oostenrijk.

De eerste dagen gaat het toerskiën worden. Moet een machtige ervaring zijn voor de fitte locals om eens wekenlang hele skigebieden puur voor de toerskiërs te hebben.

Misschien valt je op dat ik in dit bericht niet uit en te na analyseer hoe groot de kans op een witte jaarwisseling exact is en wat alle modellen zeggen en of er misschien een poolwervel is. Ik vind dat een tamelijk zinloze bezigheid. Nu zijn zinloze bezigheden (zoals skiën) de allerleukste natuurlijk …. maar na twaalf jaar laat ik het een beetje los. Kijk liever naar de echt belangrijke dingen… zoals de kleine maar niet nul kans dat Julian Assange en Edward Snowden gratie gaan krijgen de komende weken. Als pacifist en anti-fascist – die daarmee ook weet welke politieke kant te kiezen – bid ik daar momenteel elke dag voor.

Verder geef ik iedereen mee Maurice.nl intensief te volgen. Als zijn briljante met data doorspekte dagelijkse blogs en met dit verhaal zijn we dan weer terug bij het weer, omdat juist MdH heeft laten zien dat de verspreiding optimaal loopt bij droge lucht. En we dus bezig zijn met knotsgekke anti-wetenschappelijke maatregelen. De meeste besmettingen zijn thuis…. en dus sluiten we iedereen op thuis….

Hoe dat allemaal kan? Misschien herken je in bovenstaande parodie van JP Sears, die waarschijnlijk nog nooit van Mark Rutte heeft gehoord, juist die glimlach van onze Grote Leider. En die trui… die is natuurlijk van Opperleider Bill Gates die zijn genoegen in de situatie ook niet kan verbergen.

Categorieën: Meteofiction

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

34 reacties

Aart · 15 december 2020 op 11:08

Dank voor de video Hajo. Dat maakt voor mij de cirkel zo goed als rond.
De volgende video’s (dank aan reageerder Flex) bevestigden mij eindelijk wat al maanden leeft onder menig criticus (dus per definitie GEEN ontkenner).
De eerste 2 video’s komen uit eenzelfde hoorzitting. De derde is een vervolgzitting (wel een lange zit).

https://www.youtube.com/watch?v=p-dTFoOyrdE (Nederlands vertaald)
Als je niet geraakt wordt door Pierre Kory, een gepassioneerde Amerikaans dokter, dan ben je slachtoffer van de msm, die niet de andere zijde van de medaille willen laten zien, laat staan bespreken.

https://www.youtube.com/watch?v=ftq6lmRlKgQ
Idem, luister en huiver over wat feitelijk dokter Peter McCoullough maar ook de chairman zeggen: ‘something is not right, something is going on’.

https://www.hsgac.senate.gov/early-outpatient-treatment-an-essential-part-of-a-covid-19-solution-part-ii
Een hele hoorzitting (bijna 3 uur). Interessant is bijvoorbeeld vanaf 2:15:00 Over het medicijn Ivermectim.

Wat nauw aansluit bij de video van JP Sears is dit: http://www.stopworldcontrol.com/madej
Van Carrie Madej heb ik in juli al video’s gezien (allemaal verwijderd van Youtube). Angstaanjagend.

Een commentaar dat verder weinig toelichting nodig heeft: https://www.interessantetijden.nl/2020/12/09/reformatorisch-dagblad-vals-getuigenis/#comment-58620

En het laatste wat de cirkel rond maakt is deze mindblowing video (ik geloof eerlijk gezegd niet wat ik zie). Een “handleiding” hoe de media te bespelen om een pandemie te promoten lees angst aan te praten, door de Belgische viroloog Marc Van Ranst: https://youtu.be/UZMr7AEL0jQ

Voor wat betreft Maurice de Hond, ik ben wat terughoudend geworden, omdat hij kennelijk voorstander is van vaccinatie.

Ik hoor graag waar ik in de fout ga.

Kirsten_dl · 15 december 2020 op 11:43

Prachtig bericht weer @hajo ! Mooi en duidelijk geschreven.
Filmpje van JP Sears al enkele dagen geleden bekeken, ik ben geabonneerd op zijn kanaal want hij brengt de staalharde realiteit met een vleugje humor.
En dat kan ik wel smaken…

Er is nog zo’n persoon welke ik geabonneerd ben en ik voeg meteen zijn meest recente video toe maar eerst even dit…
https://amp.cnn.com/cnn/2020/12/15/weather/east-coast-snow-storm-tuesday/index.html

  Kirsten_dl · 15 december 2020 op 11:50

  Tsja… We zijn nog bijlange niet uit deze plandemie hoor !
  Bereid jullie maar voor op het ergste want hoelang de bevolking dit nog gaat blijven slikken is mij een raadsel. Mocht het eenmaal anders lopen is de kans groot dat de hel losbarst.
  Amerika staat reeds op de rand van een burgeroorlog, Albanië al zes dagen op rij zware rellen nadat de politie een 15 jarige jongen doodschoot omdat hij de maatregelen niet ‘ correct ‘ opvolgde.
  Maar nu eerst even dit…
  https://edition.cnn.com/videos/business/2020/12/13/bill-gates-coronavirus-pandemic-us-response-sotu-tapper-intv-vpx.cnn

   Kirsten_dl · 15 december 2020 op 11:56

   Bjorn Andreas Bull-Hansen, een Noorse novel schrijver en ooit uitgeroepen tot beste in zijn klasse plaatst wekelijks nieuwe vlogs in verband met de huidige plandemie.
   Hij is niet enkel schijver maar ook erg verbonden met de natuur en de keiharde dagelijkse realiteit.
   Bekijk zijn nieuwste vlog en oordeel zelf…
   https://youtu.be/1ovYn6YUFms

Frans V · 15 december 2020 op 12:23

Hier in NL waren er vorige week ook een aantal dagen met gunstig weer voor virusoverdracht. Koud in de zin van rond het vriespunt, bijna geen wind maar wel uit het oosten = droge lucht. Nu al weer 3 dagen Hollandse winter, veel vocht en een graad of 10 overdag. Zonder aanpassing van maatregelen had het aantal besmettingen ook omlaag gegaan. Goede reis en veel plezier in Hinterglemm. “Home is where the hart is”

  Frans V · 15 december 2020 op 12:25

  Edit: heart natuurlijk…

  Hjs · 15 december 2020 op 13:15

  Geheel los van alles, is dit onjuist. Gemiddelde luchtvochtigheid is 89%, vorige week was gemiddeld daar boven.
  Zie https://projects.knmi.nl/klimatologie/daggegevens/index.cgi
  Afgelopen 7 dagen was, 95, 98, 92, 91, 98, 90, 89%.
  De kou was immers “mist” kou.

   Frans v · 15 december 2020 op 15:03

   Bedankt voor de verbetering. Dus of koude en vochtige lucht is ook gunstig voor virusoverdracht, of koud en vochtig weer (weinig zon) geeft een tik op de weerstand en mensen blijven nog meer binnen? Of is de test en de uitslag zo willekeurig dat je er nooit een oorzaak en gevolg aan kan verbinden?

    Hjs · 16 december 2020 op 11:11

    Alsjeblieft 😉
    Ik wil me er niet aan wagen 😉 Mijn geloof in de mensheid is niet toegenomen in 2020. Mijn idee is echt bescherm de ouderen, kei en kei hard en laat de jongeren de “virus” kastanjes uit het vuur halen.
    Hoorde paar dagen Levi op tv. Was ongeveer de eerste x dat ik iemand verstandig hoorde praten.
    Volgens hem is op veel plekken 10/20% besmet geweest en immune.
    Nu snel de ouderen, zwakken vaccineren en de druk op de zorg zal snel afnemen. Uitgaande van 90% bescherming. Als daarna dan een % of 70 zich vaccineert is het snel klaar met de verspreiding.
    Levi is zelf al lang gevaccineerd.

    Re virus, griep en verkoudheden, zoals we weten zijn veel succesvoller in de winter. Daar zullen redenen voor zijn. Welke, zeg het maar ?

jannes · 15 december 2020 op 13:19

Verhaal van Maurice rammelt. Doorgaans zit hij scherp, maar nu begint het ernaast te lopen imo.

Flex · 15 december 2020 op 13:58

Ventilatie verhaal van M.de Hond is 2 maanden geleden s nachts stiekem aangepast op de RIVM site !!
Verder mag een verhaal best rammelen als daar een beleid tegenover staat die slechts 1 week geleden een Black friday landelijk goedkeurt en in diezelfde week wel de nieuwjaar(s) duik verbied en 1 week later dan met een lockdown aan komt zetten?? Aantal besmettingen zijn inmiddels weer 1400 gedaald maar de show must go on / over 5 weken (vijf ??) een nieuw vervolg …..
P.s: Ic opname + 5 gisteren( nu rond de 500) dat verklaard natuurlijk deze bizarre lockdown voor de overige 17.5 miljoenen Nederlanders !

Hajo · 15 december 2020 op 15:29

Het gaat om gram waterdamp per liter lucht. Niet om relatieve luchtvochtigheid. Maurice heeft wel gelijk. Dat wil zeggen volgt de wetenschap en stelt bij zodra er weer nieuwe data is. Dit itt onze overheid.

  jannes · 15 december 2020 op 19:27

  En daar kun je dus geen beleid op maken. Daarnaast is zijn hele verhaal volgens mij maar een fractie van het probleem.

  Het grootste probleem lijkt me momenteel dat mensen het kotsbeu zijn alsmaar te horen dat het allemaal vreselijk slecht gaat, ze het fout doen en dat er van alles niet mag. Kijk eens om je heen. Mensen zeggen dat “ze het snappen” en “dat het maar even door de zure appel bijten is”, allemaal terwijl ze onbewust zelf elke regel overtreden. Ook nu nog. Zinnige regels zoals niet gaan werken als je getest bent, geen huisfeest houden voor tig man, thuiswerken waar mogelijk, etc. Het bewustzijn is er even niet meer. Heaas baseer ik dat niet op wetenschap nee, maar wetenschap is gelukkig verre van heilig. Het is ook maar een parameter.

  Neem het ze overigens kwaliteit. Compleet visieloos is het momenteel. Wel de Duitse lasten overnemen, lockdown en de pijn… Niet de lusten zoals perspectief op evenementen of noem het op. Dom cherrypicken door mensen met obesitas in de politiek. Walgelijk

Aart · 15 december 2020 op 16:28

Verbaas u niet, verwonder u slechts: How to join forces in influenza pandemic preparedness https://youtu.be/UZMr7AEL0jQ
@Kirsten_dl, bekende meneer?

  Kirsten_dl · 15 december 2020 op 22:51

  Dhr. Van Zwanst, voor velen een god voor mij een kwakzalver van het eerste uur. Beetje zoals leerkracht lager onderwijs Hugo de Jonghe.
  Maar goed, wil er verder niet teveel energie aan verspillen.
  Hopelijk loopt ie nooit tegen mijn vuist aan.

  S · 16 december 2020 op 16:16

  Afgelopen jaren deze site helaas zien afglijden. Alle weermannen zijn weg en Hajo heeft nog stuiptrekkingen. Nu alle experts op Corona aan het woord. Het is belachelijk! Komt er nog winter?

wim · 15 december 2020 op 17:16

Jezelf anti-fascist noemen, en dan partij kiezen voor een Trump die als de eerste de beste derde-wereld dictator geen verkiezingsuitslag kan aanvaarden als hij ze niet wint… veel gekker moet het niet worden. Er is 0, zero, niks van geloofwaardig bewijs dat er noemenswaardig gefraudeerd is bij de verkiezingen.

Als een rechtbank onderzoek voert naar belastingontduiking door Hunter Biden dan zien de Trump fans al een veroordeling, maar als geen enkele rechtbank in het land iets vind wat te onderzoeken valt als kies fraude tja dan zijn die rechtbanken ineens niet te vertrouwen en nutteloos: wat is het nu? En wat met de onderzoeken die tegen Trump lopen wegens fraude en oplichting? Trump university, anyone?

Ik ben trouwens nog altijd benieuwd hoe jullie covid & Trump complotten met elkaar verzoend krijgen.

  hjs · 16 december 2020 op 11:15

  Stel dat er wel gefraudeerd is, stel! Dan is dus 50% plus pro Trump, waarom o waarom kan die 50% geen fraude aandragen? Ook vele rechters etc zijn gewoon pro Trump/republicans.

Wolfie · 15 december 2020 op 18:30

Na de eerste 2 alinea’s schrok ik toch wel….. het zou toch niet alleen over het weer gaan.

Maar gelukkig ging het uiteindelijk op deze WEER-site toch over belangrijke zaken en niet echt over het weer.

  Eddy Breed · 15 december 2020 op 22:47

  Het blijft een fascinerende website he 🙂

Al Gore · 15 december 2020 op 20:41

Vanuit een breder perspectief zijn alle opmerkelijke hoogtepunten in het huidige 11.000 jaar durende temperatuurrecord in het Holoceen (Holocene Climate Optimum – Minoïsch – Romeins – Middeleeuws – Modern) geleidelijk kouder geweest dan het vorige hoogtepunt.
De ijskernrecords uit Groenland voor de eerste 7-8000 jaar, het vroege Holoceen, laten vrijwel vlakke temperaturen zien, een gemiddelde daling van slechts ~ 0,007 ° C per millennium, inclusief het vroege hoogtepunt dat bekend staat als het “klimaatoptimum”.
Maar in het recentere Holoceen, sinds een “omslagpunt” rond 1000 v.Chr., 3000 jaar geleden, daalde de temperatuur ongeveer 20 keer zo snel als vroeger, met ongeveer 0,14 ° C per millennium.
Het holoceen interglaciaal is al 10 – 11.000 jaar oud en alleen al te oordelen naar de lengte van voorgaande interglaciale perioden, zou het holoceen ten einde moeten lopen: in deze eeuw, de volgende eeuw of dit millennium.
Desalniettemin is de lichte en werkelijk heilzame opwarming aan het einde van de 20e eeuw tot een modern hoogtepunt door klimaatalarmisten omgevormd tot het “Grote Door de mens veroorzaakte Global Warming Alarm”.
De recente opwarming sinds het einde van de kleine ijstijd is geheel gunstig geweest in vergelijking met de verwoestende gevolgen van de relatief geringe afkoeling van de kleine ijstijd, waaronder:
• dekolonisatie van Groenland
• zwarte dood
• Franse revolutie bevorderd door mislukte oogsten en hongersnood
• de mislukkingen van de Inca- en Angkor Wat-beschavingen
• enz., Enz.
Aangezien de mondiale temperaturen, na een korte golf aan het einde van de vorige eeuw, de afgelopen negentien jaar of langer al stagnatie of afkoeling hebben vertoond, zal de wereld bang gaan worden voor de werkelijke en schadelijke effecten van afkoeling, in plaats van hysterisch te zijn over beperkte, gunstige of waarschijnlijk nu niet bestaande verdere opwarming.
Warmere tijden zijn tijden van succes en welvaart voor de mens en voor de biosfeer. Tijdens de Romeinse warme periode was het klimaat bijvoorbeeld warmer en natter zodat de Noordelijke Sahara de graanschuur was van het Romeinse rijk.
Maar het komende einde van het huidige holoceen interglaciaal zal uiteindelijk weer resulteren in een mijl hoge ijskap over een groot deel van het noordelijk halfrond.
Omdat het Holoceen al ongeveer 11.000 jaar oud is, is de terugkeer naar een echte ijstijd achterstallig.
Die terugkeer naar de omstandigheden in de ijstijd zal de –>echte klimaatramp<– zijn.
Met de huidige afnemende zonneactiviteit worden vrij snel deze eeuw aanzienlijk verlaagde temperaturen voorspeld, in ieder geval tot het niveau van een andere kleine ijstijd.
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Holocene_Temperature_Variations.png

  Kirsten_dl · 15 december 2020 op 22:57

  Mooie bijdrage Gore Al !
  We gaan nog wat beleven komende weken, maanden én jaren. (•‿•)◉‿◉
  Wie nu niet horen wil zal vanzelf wel voelen, hetzij omtrent covid-19-8-4 of het klimaat.
  Toevallig twee agenda punten van het weforum.org onder leiding van ene Schwab en gesponsord door ene Gates ‘kill’ Bill.

   wim · 15 december 2020 op 23:43

   OK als we het toch gaan voelen, wie wil een weddenschap aangaan genre: over een jaar blijkt corona aantoonbaar een complot geweest, er komt bewijs op tabel dat Biden de verkiezingen gewonnen heeft door fraude, over x jaar blijkt te wereld af te koelen in plaats van op te warmen? Wie durft objectief te controleren parameters voorstellen + een termijn? Voor wie zo zeker is van zijn stuk is dit easy money.

    Hjs · 16 december 2020 op 11:20

    Hahaha, kernwoord hier is “objectief” volkomen kansloos voorstel.
    Corona is volkomen echt, de wereld reactie massahysterie.
    Trump heeft kansloos verloren, en nee geen mens stemde op Biden, niemand wil Biden. Iedereen stemde TEGEN die dikke oranje idioot.

flex · 16 december 2020 op 12:40

“”Dikke oranje idioot””
Die 4 jaar lang VS troepen terugtrok uit oorlogshaarden, de opengevallen ruimte werd dan door een VN land Turkije vijandig ingenomen en schoot de Koerden (die bewapend waren door het Westen om IS kapot maken) binnen 2 maanden met 1000den doden van de kaart(het Westen keek laf de andere kant uit als dank voor de hulp van de Koerden) ,vervolgens verklaarde de leider Erdogan ook nog ff de oorlog (compleet genegeerd door de (s)linkse pers) aan https://www.trouw.nl/buitenland/armenie-tegen-azerbeidzjan-rusland-tegen-turkije-hoe-ver-willen-die-landen-gaan~b5e51cdd/

Ik zou dan Erdogan als tja….ben niet zo goed in het beledigen als de Islamitische aap uit mauw noemen ipv die oranje idioot want dat is het GEVOLG van GEEN Amerikaanse aanwezigheid

Noord korea 35 jaar VS buitenland politiek met 0 (nul) resultaat///komt die DIKKE ORANJE IDIOOT en weg nuclaire dreiging dmv zware sanctie ’s ..

Kan zo nog wel ff doorgaan ,,heb alleen geen zin om een (s)linke schreeuwlelijk duidelijk te maken dat de democratische oorlogsmachine van Biden &co ook geen vooruitgang is ,sterker weet wel zeker dat de meneer van die dikke oranje idioot zelf niet weet wat Biden voor mannetje is, buiten dat hij verward en nogal veel in slaap valt ?

En vier FEEST beste HJS i.p.v steeds dat verzuurde gedrag ten toon te spreiden ??
Hulde aan Biden ,de wereld is gered weg met die “dikke oranje idioot”

En corona is natuurlijk volkomen terecht ,misschien heeft die dikke oranje idioot het wel verspreid?

P.s Is er vandaag geen temperatuur recordje ergens in de buurt ??

  Hjs · 16 december 2020 op 13:41

  Trump heeft niets maar dan ook niets bewust goed gedaan. En is ie dik? Ja morbidly obees. En ie Oranje? Ja, hij heeft de kleur van onze vlag. En is ie idioot? Ja geen mens ter wereld liegt zoveel als als hij.

  Records? Ja natuurlijk, iedere dag. Google en gij zult vinden.

  En dreiging Noord Koreo? Man, waarmee? Een klappertjes pistool. Intriest wat ce bevolking daar aangedaan wordt. Trump heeft daar 0,000 aan veranderd.

  Heb het al eerder gezegd, mijn favoriete verkiezingen optie was dat zowel Trump als Biden zou overlijden. Gewoon natuurlijk, geen geweld. Niet om de personen maar om het rotte systeem.

  En feestse!

  Eduard · 16 december 2020 op 19:59

  Maak je niet druk Flex.
  Het is wat het is en het zal wat het moet zijn.

  Of je nu voor Trump of tegen Trump bent het is allemaal een spel. Democratie noemen ze dat.
  Trump heeft het goed gedaan maar daar kijken de mensen niet naar blijkbaar.
  Het gaat om zijn grote mond en altijd maar dat hij de beste is. Als je niet wilt samenwerken dan heb je tegenwoordig een probleem en zul je niet lang aan de macht blijven is nu gebleken.

  Ook heeft hij het China Virus onderschat. Hij heeft geen rekening gehouden dat velen schapen zijn en zich graag laten meesleuren met angst.

  Ondanks dat hebben toch nog 75 miljoen mensen op hem gestemd. 12 miljoen meer dan in 2016.
  Dat is een hele knappe prestatie en een zegen dat als je voor Trump bent je niet de enige bent.

  In mijn ogen zit er een luchtje aan maar zolang het niet bewezen kan worden staan we met de rug tegen de muur en moeten we geloven dat 81 miljoen mensen op Biden hebben gestemd.
  Het hoogste aantal ooit in de Amerikaanse verkiezingen.

  Normaal sta je er niet stil bij maar mij is duidelijk geworden hoe de wereld vandaag de dag geregeerd wordt. Men doet alsof ben allemaal individuele landen zijn maar in de werkelijkheid werken ze allemaal samen. WHO, VN, NAVO en weet ik niet hoeveel organisaties er zijn.
  Zou me niets verbazen dat na vier jaar Trump proberen kapot te maken dat ze Corona als laatste redmiddel hebben genomen. Eindelijk zijn ze geslaagd en krijgen we een President die niet door het volk gekozen is maar door de rest van de wereld.

  Trump heeft in alles 100% gelijk. Maar in de huidige wereld zoals we nu leven wil niemand dat geluid horen want dan valt alles in elkaar waar 75 jaar aan gewerkt is.

  Het verbaasd me dat er zoveel mensen zijn die echt helemaal niets begrijpen en alles maar aannemen voor zoet koek. Daar begint de ellende!

Hjs · 16 december 2020 op 14:17

Even een correctie. Morbide obesitas is bmi boven de 35. Trump schijnt 190 te zijn. Dat zal wel kloppen. Gewicht is natuurlijk onbekend, maar om boven de 35 te komen zou hij meer dan 126 kg moeten wegen. Denk dat ie daar onder zit. Dus bij is wel obees, maar denk niet morbide.

Flex · 16 december 2020 op 14:33

“”Trump heeft niets maar dan ook niets bewust goed gedaan.”

Wat een mazzel dat Trump het dan onbewust voor elkaar kreeg!
Domme vraag is dom antwoord ..

“”En is ie dik? Ja morbidly obees.””

80% van de Amerkanen is te DIK ,,maar die dikke overleefde corona in slechts 1 week ,,gek he …190 lang en 114 kilo wegen dat je dan nog slank bent voor Amerikaanse begrippen ?? In Nederland mogen we niet zeggen dat 80% van de corona patienten op de IC te dik zijn ,,heeft iets met discrimineren te maken las ik..

“”En ie Oranje? Ja, hij heeft de kleur van onze vlag.””

Pfff ,,wat is oranje ? zijn huid ?
De vlag is rood wit blauw ? Ik zie geen oranje ?
Iemand beledigen op zijn uiterlijk is zo kinderachtig anno 2020 kom gewoon met feiten (die je dan niet hebt ?) of met tegenargumenten op mijn vragen aan jou (wat je ook niet (echt) doet)

“” En is ie idioot? Ja geen mens ter wereld liegt zoveel als als hij.””

Dan ben je toch een LEUGENAAR ??
Zoals ALLE politici doen ???
Een idioot is iemand die zegt dat zijn zoon Beau hem steunt in zijn strijd voor het presidentschap terwijl zijn zoon al 5 jaar geleden overleden ,,of ben je dan ook een leugenaar ?

“”Records? Ja natuurlijk, iedere dag. Google en gij zult vinden.””

U bent toch van de opwarm RECORDS service ?
Zonder u verfrissende kijk op de opwarming kan ik niet over de dalende trend beginnen…Jing is n i e t s zonder jang.

“”En dreiging Noord Koreo? Man, waarmee? Een klappertjes pistool. Intriest wat ce bevolking daar aangedaan wordt. Trump heeft daar 0,000 aan veranderd.”””

Hahaha komisch hieruit blijkt dat u idd de Donald Duck leest i.p.v b.v de Volkskrant..U haat verblind u gewoon en bemoeilijkt u onafhankelijk denken en schrijven..
Tunnelvisie zoals we van de media ook al gewend zijn…( 8 kernrakketen test per jaar niets noemen haha))
De armoede van het volk aan Trump toeschrijven i p v de huidige dictator in dat land ,,lachwekkend gewoon ..

“”Heb het al eerder gezegd, mijn favoriete verkiezingen optie was dat zowel Trump als Biden zou overlijden. Gewoon natuurlijk, geen geweld. Niet om de personen maar om het rotte systeem.”””

Nee, ons systeem met 10 partijen die VOOR de verkiezingen al bepaalde partijen uitsluiten van regeringsdeelname ondanks dat die partij zelfs in het aantal zetels de grootste is ? Echt wat een democratie leven wij….2 x referendum 2x een uitslag die niet bevalt en knal weg referendum ondertussen wel de NEE negeren en de afgestemde wetvoorstellen WEL doorvoeren ….
Begint dus eerst aan ONZE valse democratie om alvorens naar de VS te wijzen…

P.s : Record in me tuin ! 18.4 c in de zon en huh wel uit de wind…

Proost !

PChico · 16 december 2020 op 18:50

Ik had even een vraag:
Hebben jullie nog een goede tip voor een site waar ik de kansen op winterweer, koude vooruitzichten, snowcasting etc. kan volgen?
De site die ik hier vroeger voor volgde blijkt inmiddels niet meer te bestaan helaas.

  Eduard · 16 december 2020 op 19:45

  @Pchico

  Je volgt helemaal niets anders had je het geweten. Het is hier al 10 tallen keer voorbij gekomen het afgelopen jaar.

  Succes.

  Ad van der hoeven · 16 december 2020 op 20:02

  Vakantieweer.nl en alpenweerman..nl

   Stéphan Mommers · 16 december 2020 op 21:39

   Nou.. tot zo ver het weer. En de spanning en uitleg rondom de winterse mogelijkheden in de lage landen en Alpen… etc… Helaas.. het is niet anders..

Gesloten voor reacties.