Afgelopen zomer is het er eindelijk van gekomen. Klettersteig met m’n dochter Micky. Jaren terug was ze nog te klein en mochten alleen de oudere kids mee omhoog. Deze zomer was de Klettersteig Adolari in het Pillerseetal in de Kitzbüheler Alpen toch wel de vuurdoop.

We waren niet met z’n tweeën. Daarvoor is Oostenrijk te mooi. Er zijn altijd gasten. En iedereen is sowieso welkom om erop uit te gaan met wat voor sport dan ook.

Hier zie je Micky genieten van de afsluitende zipline. Dat mag je helemaal zelf bedienen en dat geeft enerzijds een mooi vrij gevoel en ook een grote verantwoording. Dat betekent dat je Klettersteig gewoon vaak moet doen om de routine te houden. En dat gaat vast lukken. Op de Rudolfshütte hadden we al nummer twee. Lees hier mijn hele verhaal van de Klettersteig Adolari op bärig.tirol. Het was namelijk toch wel behoorlijk spannend!


Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!