Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

loser Altaussee
Lees verder >

Een parel van een gebied op de grens van Oberösterreich en Steiermark wat zeer sneeuwzeker is ondanks de hoogte.

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Hoe hard en waar gaat de oktoberwinter toeslaan?

check ook eens

5 Reacties

 1. Spyfromthesky schreef:

  GFS, zit gewoon op een heel oud spoor. Alleen een effect van een vertraging met de koelte van een dag of 4.

  Je kunt nu wel stellen dat Rusland een koude buffer is aan het ontstaan. Bepaalde kenmerken blijven terugkomen. Periodiek vele lagen bij de Azoren. Veel hoog bij centraal Europa.

  De uitlegging van de warmte door de journaalweerman, die man met die hele grote handen!, die was m.i. niet juist.

  Hij zei: vanuit het Zuidwesten komt die aanvoer. Tja, is maar hoe je het brengt. Er was namelijk nog een aanjager actief. Dat wat het hoog van centraal Europa. De grote laag op de oceaan nam via een meanderende stroming echt de warmte lucht van Afrika mee. Dit kon mede door het hoog dat op de juiste positie lag te tollen.

  Althans, dat is mijn mening.

  Wanneer krijgt Nederland mogelijk zijn eerste nachtvorst? Oktober of November? Kijk 31 oktober als je die mee mag rekenen dat zou het NO van Nederland een theoretische kans maken. Voor wat betreft meteo fictie biedt November wat meer aanknopingspunten.

  Voor mij is ook belangrijk, wat er in Duitsland, Denemarken en Polen gaat gebeuren. Uiteindelijk heb je afkoelende (buur) landen in de buurt nodig.

  Spyfromthesky

 2. Michael schreef:

  Mooi bericht Leo.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.