Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Hangbrug Dachstein, Twitter en Scott Gow

check ook eens

7 Reacties

 1. Jantien schreef:

  Superleuk bericht. wel eng om 300 meter boven de gletscher te balanceren, maar mocht ik in de buurt zijn zal ik een bezoekje aandoen.

 2. Ronaldo schreef:

  Het nadeel bij de Dachstein Gletsjer is dat bij (dreiging van) slecht weer de gondel onmiddellijk gesloten wordt. Afgelopen zomer was ik in een naburig dorp en tot 2 keer toe werd de gondel gesloten ivm onweerskansen in de middag. Logisch, het kan behoorlijk spoken in de Alpen en de gondel gaat aan het eind loodrecht omhoog, vlak langs de rotsen van het Dachstein massief. Had mn skies meegenomen om daar in de ochtend te gaan skiën. Helaas.

 3. Nature Trail schreef:

  Geweldige fotoserie.
  Biathlon: een beetje ondergewaardeerde wintersport. Zelf langlaufen is een fantastische ervaring en je kunt het in korte tijd leren. De partnerskigebieden hebben goede langlaufleraren.

 4. Wat een leuk verhaal.

  Ga zo door met die verhalen.

 5. Marco schreef:

  Dankjewel voor complimenten:-)

 6. Renate schreef:

  Zeker weer een leuk blog van je Marco!
  Wederom erg interessant om te lezen.

  Ik heb van het weer de ballen verstand maar dit soort kennisgevingen over de wintersport zie je eigenlijk nergens anders.

  Erg leuk om te lezen. Ik kijk alweer uit naar je volgende blog:D

  Ik ben benieuwd haha.

 7. michel schreef:

  Altijd leuke berichten van jouw Marco al is het stukje over je gestolen fiets natuurlijk zwaar kloten.

  Maar mag van mij zo door gaan.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.