Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

Halve meter poeder pal voor opening Flaine

check ook eens

4 Reacties

 1. Jelte schreef:

  Wacht nog eventjes met plannen, donderdag eens rond kijken welke mooie keuzes ik kan maken(en vrijdag plannen).
  Denk nu eerst dicht bij, maart nog een keer danv liegen naar Frankrijk.

  Heb er al echt zin in ….

 2. Kennedy schreef:

  Wauw, dit is echt geweldig afgelopen paar weken al webcams gevolgd was een beetje terleurgesteld en bang dat er niet veel zou gaan vallen, ik zit hier nu al 2 dagen met een dikke glimlach op me gezicht! Helaas nog even wachten voor mij want ik ben pas 6 maart in oosterijk te vinden! Ga zo door met die die geweldige voorspellingen hajo!

 3. Tom schreef:

  Yes, wij gaan me kerst naar Flaine. ik zal jullie op de hoogte houden van de condities daar. Nu snel even naar de pluimen kijken wat we komende dagen kunnen verwachten.

 4. Marcel schreef:

  Geweldige webcam. Met een prachtige cams (clicken) met uitzicht op La Plagne en Val D’Isere.

  http://www.webcam-hd.com/rosiere-planica.php

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.