Is het jullie al opgevallen dat ik voortaan videoweerberichten produceer? Met hulp van mijn stagiaire Kim. En in samenwerking met Bizztravel.nl. Ze krijgen een prachtige plek op de homepage van de website van deze reisorganisatie en wintersportspecialist uit Groningen. Ook zie je de video in de iphone en andoid apps die komende week verschijnen.

Klik hier voor het laatste videoweerbericht (van vrijdag) en hier voor de oudere. Vanochtend zie ik nog niets dat extra hoopvol stemt ten opzichte van gisteren. Ook bij de skivereniging maakt men zich al een beetje zorgen over de openingen (zie artikel). De World Cup van Levi in Finland is afgelast! De World Cup van Sölden op de gletsjer ging wel door eind oktober. Op de gletsjers zit het dan ook wel goed. Maar daaronder!?!

Ik verwacht maandag wel wat positief nieuws te kunnen brengen.

Categorieën: NieuwsVideo

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.