Zojuist ontving ik via de telefoon een live report van Hajo die op dit moment van de pistes af knalt in Livigno: ”De pistes zijn hier allemaal zo ongeloofelijk breed en goed geprepareerd. Ik heb nog geen enkele bruine plek of steen kunnen ontdekken. Offpiste is het wat korstig, maar als je goed zoekt kun je zelfs nog poeder vinden”
Vandaag is alweer de laatste skidag voor Hajo die hij wel nog af kan sluiten onder het genot van wat gezonde zonnestralen. 

Categorieën: Snowreport Livigno

Finn

Finn Brouwers (23 jaar) reageerde veelvuldig op Hajo's vorige platform toen hij als 17-jarige snowboarder op het VWO zat. Hajo viel op hoe veel kijk hij op meteorologie had. Hajo en Finn spraken af en Finn werd vaste invalkracht. Finn startte een studie tot beroepsvlieger aan de KLS en had steeds minder tijd. Inmiddels is Finn ruim een jaar afgestudeerd en vliegt hij vanaf Schiphol naar vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast vind je Finn nog altijd op WSWM om Hajo bij te staan tijdens de drukke momenten in het winterseizoen!