Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Großglockner Hochalpenstraße: een waar spektakel met 6-8 meter sneeuw langs de weg!

check ook eens

8 Reacties

 1. sneeuwfanaat schreef:

  Echt geweldig mooie foto s Valentijn!!!!!!
  De weg rijd ik in de zomer ook wel eens,maar dit jaargetijde wanneer de weg net begaanbaar is voor het publiek is wel heel erg bijzonder zeg.Bedankt voor de mooie foto s en ik ga de pas zeker eens rijden in deze periode.

 2. vanDam schreef:

  Over 3 weken gaat de Ronde van Italië over de Passo di Gavia en de Passo dello Stelvio (deze rit ging vorig jaar niet door vanwege de kou en sneeuw) dan krijgen we dit soort plaatjes ook weer te zien.
  Voorlopig ligt er nog genoeg sneeuw op de toppen, al is het ruimen nu wel begonnen: http://jpeg.popso.it/webcam/webcam_online/stelviolive_04.jpg

 3. Riky schreef:

  Zo wat een hoop sneeuw ligt daar nog. Mooie foto’s om te zien.

 4. Justin schreef:

  Ligt hier nu gemiddeld meer sneeuw als andere jaren? Ben benieuwd hoelang het ongeveer duurt voordat dit alles weggesmolten is. Hoogzomer is het volledig sneeuwvrij? Ik wil deze zomer eens naar de Edelweisspitze rijden, nadat ik al meerdere malen de gletsjer bezocht heb.

  • Valentijn Hubers schreef:

   De ruimploegen hebben ieder geval 30% meer sneeuw dan vorig jaar verwijderd. Hoe het in vergelijking met andere jaren is weet ik niet.
   Hoogzomer is het nagenoeg sneeuwvrij. Natuurlijk liggen her en der op deze hoogte nog wel sneeuwvlekken, maar van de sneeuwmuren zal weinig meer over zijn. Qua panoramauitzicht is de Edelweisspitze echt een aanrader! 🙂

 5. KeesZ schreef:

  Als je hier zomers naar toe gaat neem dan je slee mee of een bodyboard(normaal voor op het strand) kan je heel veel plezier mee beleven weet ik uit ervaring.

 6. Ronaldo schreef:

  Wauw. Prachtig. Afgelopen zomer de HAS gereden. Toentertijd sneeuw arm (juli). De gletsjer ligt er overigens mooi bij. Mooi reportage, hulde.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.