vuurwerk-lesmenuires

Op het moment dat dit artikel automatisch live gaat sta ik op de Croisette van Les Menuires met duizenden mensen en vele VIP’s en journalisten naar een lichtshow en vuurwerkspektakel te kijken. Zal het op de GoPro opnemen. Maar dit is ook het moment dat ik de winnaar bekend maak van de grote prijsvraag naar wie van 21 t/m 28 maart op uitnodiging van de VVV naar de freeride week in Les Menuires kan gaan met 3 vrienden. Iedereen kan gaan natuurlijk… maar als je niet wint zul je even naar de diverse prijzen in die week moeten kijken. Het blijft een bestemming waar je van ultragoedkoop tot ultraluxe terecht kunt!

Komen we nu met de winnaar… de winnaar is geworden: Mark van Gorp! En er is maar één Mark van Gorp bekend op deze site. E-mail adres (hotmail) bekend bij ons. Hij mag een mailtje sturen naar info@ en anders nemen wij even contact op morgen. Wel weer typisch: Mark heeft nog nooit gereageerd hier of tenminste niet als geregistreerde gebruiker. We hopen hem dan wel eens te horen in de reacties hieronder! In elk geval: enorm gefeliciteerd met je prijs!

Categorieën: Les Menuires

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

6 reacties

Gesloten voor reacties.