Twee erg leuke nieuwtjes: Zell am See Kaprun is wederom voor een vol jaar partner van Wintersportweerman.nl. En deze bekende skioorden hebben zo maar even een editie van Dutchweek in huis gehaald! Van 23 tot 27 januari 2019 gaat het gebeuren ….

Skiën, snowboarden en lekkere muziek. Samen genieten met veel andere Nederlanders die de puberteit zijn ontgroeid maar nog wel van feesten houden. De Schmittenhöhe, het Kitzsteinhorn en de Maiskogel (de laatste 2 zijn in 2019-2020 volledig verbonden) vormen straks het toneel voor de beats en jij kunt erbij zijn. Het is nog niet beslist maar het is goed denkbaar dat we de WSWM meet & greet bij deze partner met deze data zullen laten samenvallen.

Categorieën: Zell am See Kaprun

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

1 reactie

Gesloten voor reacties.