Twee erg leuke nieuwtjes: Zell am See Kaprun is wederom voor een vol jaar partner van Wintersportweerman.nl. En deze bekende skioorden hebben zo maar even een editie van Dutchweek in huis gehaald! Van 23 tot 27 januari 2019 gaat het gebeuren ….

Skiën, snowboarden en lekkere muziek. Samen genieten met veel andere Nederlanders die de puberteit zijn ontgroeid maar nog wel van feesten houden. De Schmittenhöhe, het Kitzsteinhorn en de Maiskogel (de laatste 2 zijn in 2019-2020 volledig verbonden) vormen straks het toneel voor de beats en jij kunt erbij zijn. Het is nog niet beslist maar het is goed denkbaar dat we de WSWM meet & greet bij deze partner met deze data zullen laten samenvallen.

Categorieën: Zell am See Kaprun

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs" . Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 woont en werkt Hajo in Zell am See Kaprun.

1 reactie

Gesloten voor reacties.