obertauern
Lees verder >

De leukste familievakantie beleef je hier.

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Kleinwalsertal
Lees verder >

Met een skipas kunt u 48 gondels en liften naar de 2 landen op de berg brengen.

Groeten vanuit Kappl op dag van Poederbaas NK Skimo

check ook eens

7 Reacties

 1. Remko schreef:

  Die Charles, die kraamt wel meer onzin uit. Hij vergeet dat zijn familie ook getroffen is door een soort killervirus. Succes met de wedstrijd. Hier zacht buiten, nog droog en vooruitzichten nat tot zeer nat. En vanaf medio volgende week lente achtinge temperaturen?

 2. Victor schreef:

  Did Prince Philip really say that?

 3. Victor schreef:

  Overigens als je vandaag een kijkje neemt op de webcams van Aosta vallei (Pila, La Thuile, Champoluc enz) dan lijkt je een post apocalyptische wereld in te kijken. Prachtige pistes, schitterend weer en geen mensen.

 4. Bram schreef:

  NK tourskien en NK vertical is dit jaar losgetrokken. NK tourskien- dus ook omlaag, ski’s dragen etc.- is 21 maart in Zwitserland. Zie NKBV site

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.