casenanouk

Hallo allemaal! Als prijswinnaar van de actie van Westendorf en Kirchberg op deze site heb ik ervoor gekozen de prijs met mijn dochter Anouk te delen deze week. We hebben het helemaal geweldig in de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental! Op de foto zie je ons op de Choralpe op 1820m. Het weer is geweldig, volop zon, op sommige pistes wordt de sneeuw wat pappig ’s middags. Het grootste probleem is dat Anouk zich niet 100% lekker. Gelukkig is de apotheek niet ver en heeft ze gewoon al 2 dagen op de ski’s gestaan.

karnavalsoptocht

Veel Nederlanders hier. De feestgangers hoor je ’s nachts wel eens langskomen. Dat stoort ons niet. We slapen na onze skiavonturen zo weer door. Als Limburgers moesten we dinsdag natuurlijk even de carnavalsoptocht zien. Zestien wagens deden mee! De Paus was er ook!

messnerwirt

We verblijven in hotel Mesnerwirt midden in het centrum. Vijf minuten lopen van de gondel. Nederlands personeel, prima eten, goede bedden! Super allemaal! Iedereen die nu met vakantie is ook een topweek gewenst en ook iedereen die volgende week en de week erna met het gezin gaat! Groetjes van Cas en Anouk!

 


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

5 reacties

Gesloten voor reacties.