die tauplitz
Lees verder >

Bad Mitterndorf, Tauplitz en Tauplitzalm ook in de zomer droomplekjes in het Ausseeerland.

Les Menuires
Lees verder >

Ontdek de prachtige natuur van de bergen.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Groeten van Funty uit Zillertal Arena in aanhoudend kil noordwest-Europa

check ook eens

30 Reacties

 1. Hajo schreef:

  In Nederland trouwens 0,0 nachtvorst! Sterker nog: laagst gemeten waarde was +5,4 in Hupsel. Op veel plaatsen boven 10 graden. De Bilt +8,5. In Zuid-Duitsland wel op uitgebreide schaal nachtvorst. Zie: http://www.wetteronline.de/wetterticker?postId=post_4664476

 2. Carl schreef:

  begin juni nog eens een koude inval? het kriebelt serieus

 3. Snowman schreef:

  Als ik het goed heb gaat de nieuwe lift vanuit Gerlos richting Isskogel pas operationeel zijn in winter 2016/2017, dus technisch gezien over 2 jaar pas open 😉

 4. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Leo heeft het al eerder genoemd: 26 mei krijgen de renners in de Giro d’Italia een flinke bak water over zich heen. De Giro zou de Giro niet zijn zonder afzien!
  Zondag eerst nog door het Natuurpark Adamello Brenta.

  http://www.pnab.it/en/nature/territorio.html

 5. Marco schreef:

  Wow. 22 mei en Funty wederom in de sneeuw. Alsof het gister was dat ik nog op dat punt stond. als het meezit over een maandje of 5 de eerste sneeuw weer voor het winterseizoen:-) can’t wait!

 6. Geen weer om te grillen wegens té koud of nat ? Geen probleem, daar weten deze heren wel raad mee :
  http://www.sciencedump.com/content/what-happens-when-geologists-are-out-charcoal-and-want-grill-steaks

  Hoe gaaf ! 🙂

 7. Broer schreef:

  Wauw, 20 graden in Siberië is ook wel absurd lijkt me..

 8. Siem schreef:

  Als we de gfs12 zien, hoeven we niet te wachten tot 1 juli voor de zomer, maak er maar 1 juni van.

  Van mij mag het 🙂

 9. Leo schreef:

  Nog een keer de Zugspitze. Meer dan een meter vers sinds dinsdag.

  Meer foto’s:
  http://www.wetteronline.de/fotostrecken/2015-05-22-zs?part=single

 10. Carl schreef:

  Hey Hajo,

  ik ga 5-7juni naar hintertux
  Heb gezien dat er een nog een dumpje gaat vallen rond 4-5juni.
  Kan je er al meer over vertellen?
  grtj. Carl

 11. Leo schreef:

  Zondagochtend (vroeg) kan wel weer koud verlopen, vooral in het noordoosten.

  GFS weet het al dagen zeker: het wordt (op waarnemingshoogte) 1 graad in Friesland. Zo stabiel dat ik twijfelde of het een bug was. Vanavond gaat Harmonie mee dus wordt het waarschijnlijker. Applausje voor het GFS; wat trouwens toch opmerkelijk goed scoort met de minima de laatste tijd. Wel zit er nog behoorlijk wat onzekerheid in de verwachting. Hoe snel trekt het koufront (met bewolking, wind en regen) morgenavond naar het zuidoosten weg? Lijkt wat te slepen. Ook kan er vanuit het noorden wat bewolking naderen.
  En oh ja, voor ik het vergeet: wat vallen morgen en maandag tegen hè 😉 Zondag overdag wel mooi, maar in de avond vanuit het noordwesten regen!

  • Ben ik blij dat ik gisterenavond nog snel een rondje lokaal natuurgebied heb gedaan, vandaag weer puur herfstweer en ook maandag wordt inderdaad huilen met de pet op.
   Ik heb zelfs de windrichting zien veranderen, er staan enkele windturbines vlakbij, van WZW naar NW en het voelde ook meteen een pak koeler aan.

 12. Frans schreef:

  Control run EC gaat al een paar runs voor 30 graden begin juni. Laatste kaart vanavond ook opvallend met tornado ten westen van usa: https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/7467771987.jpg

  De gletsjers smelten opeens sneller…
  http://nos.nl/artikel/2037053-gletsjers-op-antarctica-smelten-gevaarlijk-snel.html
  Zeeijs op het zuidelijk halfrond zit nog steeds dik boven 30 jarig gemiddelde dat komt zeker ook door het warme zeewater….

 13. Leo schreef:

  En o, hadden we deze nog. Weer-humor 🙂 Ondanks dat het vandaag natuurlijk een prima dag was telt die niet als landelijke warme dag.

  Het hoofdstation tikte af op 19.9 graden waardoor het blijft staan op slechts twee warme dagen. Zondag een nieuwe kans; zal er waarschijnlijk opnieuw om spannen. Lange termijn is erg onzeker. Vanaf donderdag neemt de onzekerheid exponentieel toe. Ik ga zondagochtend wat meer in detail treden denk ik 😉

 14. Siem schreef:

  Je had het idd heel goed gezien mbt het weer vandaag, laten we dan maar hopen dat het in de loop van de dag toch nog lekker wordt.

  Ik hoop dat je zondag ons zomers kunt verrassen met mooie zomerse vooruitzichten

  Fijne dag

 15. CJA Hulskamp schreef:

  Zometeen de halve marathon van Goteborg. Graadje of 13. Prima loopweer.

 16. CJA Hulskamp schreef:

  Ben gestart. Kon op ander statnummer starten. Groep 2 ipv 14

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.