Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Die tauplitz
Lees verder >

Bezoek Tauplitz eens in de zomer. Laat je verrassen door de prachtige natuur en ga voor een actieve vakantie!

Groeten uit Texas en Filzmoos, komende week warm maar nieuwe kansen vanaf volgend weekend

check ook eens

6 Reacties

 1. Luc schreef:

  Kan er mij iemand wat info geven over de actuele condities in het gebied Saalbach etc,,,
  Is het nog ok ?

 2. Filzmooser schreef:

  Goede reis terug ronaldo

 3. Bart (Amsterdam) schreef:

  Interessant Leo! Mooi dat er ook tijdens de paasdagen elke dag een Alpen-update verschijnt, bedankt WSWM-team! Ik volg het met veel belangstelling want ik vertrek zaterdag richting Franse Alpen.

 4. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/8005194766.jpg
  Groeten uit Seefeld en vrolijk pasen

 5. Hans schreef:

  Leo, evenals gisteren weer een uitvoerig bericht, mooi! Leuke en mooie foto’s! O.a. “Teletubbie” Eric in beeld, weten we eindelijk over wie we het hier regelmatig hebben 🙂
  Jullie ook, frohe Ostern und viel spaß im Schnee!
  Volgend weekend zondag de beste papieren met max. 19 gr? Zou al heel wat zijn, moeten ook niet meteen te hard van stapel lopen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.