Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Kaprun - Zell am See
Lees verder >

In de ochtend heerlijk skiën op de gletsjer en in de middag heerlijk 16 holes lopen. Dit kan alleen maar in het mooiste dorp van de Alpen; Zell am See.

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Groeten uit Obertauern: vandaag begint het Azorenlaag

check ook eens

3 Reacties

  1. jeroen schreef:

    Toch ook wel lage sneeuwgrens…
    https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2366477837.jpg
    Dik 600m inzell zuid duitsland.

  2. Marlies schreef:

    Net terug uit la Clusaz. Sneeuw condities matig en afgelopen dagen veel (laaghangende) bewolking. Pas vrijdag was het weer wat kouder en vanaf de avond beetje sneeuw. Tip is het gebiedje Manigod, ligt lager dan La Balme maar minstens zo goede sneeuw. Veel tentjes gingen al sluiten. Was verbaasd te lezen dat het gebied pas 30 april dichtgaat!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.