Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Val Gardena
Lees verder >

Ontdek de mooiste wandelwegen en geniet!

Val Gardena
Lees verder >

De mooiste zomervakantie beleef je hier!

Groeten uit Hotel Sonnenuhr in Tauplitz en of er nog sneeuw komt?

check ook eens

23 Reacties

 1. Kris Mampaey schreef:

  als Vlamingen hebben we vanaf dit weekend 2 weken paasvakantie. Voor ons, met enkele gezinnen samen, het ideale moment voor een weekje witte bergen. We doen dit al jaren. Dit jaar zitten we in Montchavin-Les Coches , waar we met de Paradiski pas dagelijks kunnen kiezen tussen La Plagne en Les Arcs. Andere landen hebben geen schoolvakantie (denk ik) en dan is het behoorlijk rustig.
  Met de sneeuw die morgen en overmorgen gaat vallen, ziet het er prima uit. Vanaf het weekend terug warmer en hopelijk blijft het dan droog. Het zonnetje mag dan gerust komen piepen.

 2. Carl schreef:

  Hajo , we hebben eind van de week 2 weken paasvakantie.
  Er vertrekken dan nog duizenden mensen op skivakantie.
  Organisatie waar ik voor les geef heeft +/- 1500 klanten in de bergen zitten volgende week.

  • Kris Mampaey schreef:

   waar zit je Carl?

   • Carl schreef:

    Ik zelf ga naar Bad Gastein. Maar geef nu deze keer geen les. Puur gezinsreis met enkele andere koppels. Relaxen

    • Kris Mampaey schreef:

     top gebied! Ooit was dat het eerste gebied waar we met de groep, waar we nu nog steeds mee gaan, naar toe geweest. Daar hebben mijn 4 kinderen leren skiën. Amuseer je!

     • Carl schreef:

      Eerste keer voor mij daar. Behoord ook tot ski amede. Er is sinds deze winter een nieuwe zetellift die u van dal in een ruk tot boven brengt. Mss dat we een dagje Alpendorf/Wagrain doen. Jullie ook het amusement. En duimen dat de sneeuwgrens laag genoeg uitvalt einde van de week

 3. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Mooi bericht Hajo,en wat een voorrecht nu in de alpen te zijn zeg!! De Belgen zijn wel de geluksvogels met nu 2 weken paasvakantie.Geniet ervan zuiderburen

 4. Dewit schreef:

  Ik ga al jaren met de Paasvakantie met de kinderen op wintersport. In het verleden met hen ook al wel met Krokus of met Kerst geweest, maar dan is het altijd veel te druk. Pasen in een wat hoger gebied kiezen, en dan hebben we altijd al fantastisch kunnen skiën/snowboarden.

 5. Sandra schreef:

  Hallo Hajo, eind april ga ik nog een weekje naar Val Thorens(Dutch Week). Het is nu natuurlijk nog wat te vroeg, maar kun je tegen die tijd de verwachting voor die week in de gaten houden?

 6. Ronski schreef:

  Klopt dit na een supersneeuwwinter als 2019? Natuurlijk het was een feest en lekker vroeg in het seizoen maar de uiteindelijke aantallen gevallen sneeuw waren toch niet meer dan normaal?

 7. Hans schreef:

  GFS06 is ook binnen. Misschien een uitbijter maar als het aan de hoofdrun ligt vanaf volgend weekend gewoon doorzettende winter ((sneeuw) in de Alpen! NL ook lekker fris 🙂

 8. Fizzle schreef:

  Genieten gaan de belgen doen, dat is een feit!
  Wij zitten volgende week in Sölden, dicht tegen de hoofdkam, dus dat komt helemaal goed. Mooie vooruitzichten!

 9. joke,riederalp schreef:

  De meeste scholen in NL hebben vanaf 18 april 2 weken paasvakantie(de meivakantie is vroeger omdat pasen zo laat is)
  Mijn kleinkinderen komen nog een weekje skien(liften zijn nog gedeeltelijk open tot 27 april)
  Het begint licht te sneeuwen en het is min 2 graden na een redelijk zonnige dag.Morgenmiddag na 14 uur tot donderdagavond verwacht ik toch nog wel een dump van 80 cm!

 10. Skiwi schreef:

  Aan de Italiaanse kant is ‘t begonnen, in Zermatt vooralsnog droog. Benieuwd of er morgenvroeg al wat gaat liggen.

 11. Skiwi schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1554226480.png[/img]

  Sommige modellen gaan zelfs op deze korte termijn nog steeds voor extreme hoeveelheden sneeuw voor grensregio tussen Wallis en Italië, tot meer dan 3 (!) meter

 12. Roland Bodegraven schreef:

  Hey mark breda, ik heb mijn eerste onweerspunt binnen. Jij?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.