gargellen5

Deze foto heb ik zwaar gepimpt natuurlijk. Om de mooie wolkenpartij goed uit te laten komen. Heel bijzonder om op ooghoogte met een cumuluswolk te zijn. Waar komen de plaatjes in dit bericht vandaan? Cescia en haar vriend Dennis groeten uit Gargellen. Het skigebied waaraan ik mijn bestaan dank. Mijn vader ging er met een studievriend skiën begin jaren zestig en ontmoette op theevisite bij mijn overgrootmoeder mijn moeder even over de grens in Zwitserland.

gargellen4

Heerlijke chill area. Wie weet waar dit is?

gargellen3

En zo zijn die wolken naturel.

gargellen2

Wat een ruimte. Hoe weinig skiërs hier. Open tot en met 12 april. Grijp je kans!

gargellen1

Dank voor de mooie foto’s Cescia! Algemene reacties gewoon onder het actuele Alpenweerbericht of het boude Lage Landen bericht. Montafon kwesties hier!

Categorieën: Montafon

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

2 reacties

Gesloten voor reacties.