Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

Groeten uit Florida met dank aan Michael

check ook eens

4 Reacties

 1. Ronaldo schreef:

  De voorwaartse snelheid van Michael is vele malen sneller dan die van Florence. #Michael verplaatst zich richting NNO met +/- 120 KMH En dat is eigenlijk “geweldig nieuws” want dan lost het systeem sneller op en valt de neerslag mee. Zie bijgaande URL
  https://col.st/FPvMI

 2. vanDam schreef:

  Ondertussen in Wolf Creek, Colorado, USA

  Wolf Creek Ski Area will be open for the season with weekends only, beginning Saturday, October 13th and Sunday, October 14th!

  Wolf Creek received 12 inches Monday, October 8th with another 8 inches today, October 10th. The settled midway base is 14 inches with 20 inches year-to-date this season.

  Check de webcams hier, al is het nu nog donker maar het wel duidelijk te zien dat het lekker door sneeuwt.

  https://wolfcreekski.com/wolf-creek-ski-area-live-web-cam/

 3. Cescia schreef:

  Nja, de beelden uit Colorado zijn inderdaad veel mooier om te zien. De ravage van Michael is echt enorm. Als je die video’s bekijkt, hemel!

 4. Cescia schreef:

  Even op de kaarten gekeken en GFS geeft toch nog sneeuw op 21/10 in de Alpen. Ik ben benieuwd 🙂

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.