Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

Obertauern
Lees verder >

Wandelen, fietsen, klimmen,... het kan hier allemaal.

Groeten uit Filzmoos en gebeden van marathonlopers verhoord

check ook eens

19 Reacties

 1. Hans schreef:

  Mooi bericht Hajo met prachtige foto’s, thnx!

 2. Joke, Riederalp schreef:

  Heerlijk zo met je dochter snowboarden! Mijn kleinkinderen komen pasen weer skien en blijft een feest.
  https://wintersportweerman.nl/wp-content/images/2016/uploads/small_thumb/0186750A-98C7-4096-B71E-22911A36D6FF.jpeg Hier vannacht weer het nodige gevallen en het is min 1 graden,windstil en weinig zicht.

 3. Daniel schreef:

  Het verdelen van die gebeden gaat toch niet helemaal eerlijk. De mensen die blij zijn met kou in maart zijn verhoord, nu wordt er door de weergoden weer geluisterd naar de marathonlopers…. Ik stel voor dat het lentegebed nu ook eens wordt opgenomen in de planning 😉

 4. Remko schreef:

  Wil je mooi winterweer. Tip: Scandinavië .

 5. Tije schreef:

  Weet iemand waarom het maandgemiddelde van temperatuurverloop bij het KNMI toeneemt? Mij viel op dat Hajo op 26-3 een fotootje postte met een maandgemiddelde van 4,3. Inmiddels zijn we 2 dagen verder met benedengemiddelde temperaturen, maar toch is het maandgemiddelde gestegen naar 4,4?

  • Tije schreef:

   Okay, ik beantwoord mijn eigen vraag maar even met de constatering dat de grijze lijn in de grafiek de 5-daagse norm betreft. Dat is waarschijnlijk een andere benadering dan het totale maandgemiddelde. Iemand andere ideeën?

  • vanDam schreef:

   Hmmm de gemiddelde dagtemperatuur was de afgelopen 2 dagen hoger dan 4.3, dus een stijging van de gemiddelde maandtemperatuur in Maart.

 6. Hajo schreef:

  Video onderaan toegevoegd….

 7. Cescia schreef:

  Heerlijk bericht Hajo! Heel duidelijk 🙂

 8. Wim schreef:

  Zou graag weten of er een paar zonnige dagen zijn in Livigno van 31 maart tot 8 april.
  Nog nooit geweest en mijn vrouw wil wat genieten van de zon en het dorpje.
  Is namelijke geen fanatiek skiester.
  Alvast bedankt al voor de info.

 9. Peter van L schreef:

  Viel vandaag tegen in het Kleinwalsertal, eerst regen en daarna een paar knipogen van de zon.
  Boven op de Walmendigerhorn veel wind en een sneuwgrens op ca. 1700 meter. Inmiddels weer regen en vannacht overgaand in sneeuw. Verder een prachtige week gehad.

 10. Asten (Harmelen) schreef:

  De laatste GFS run laat het volgende weekend (dus niet Paasweekend) koud verlopen met lekkere nachtvorst…
  Dus net ff wat anders dan de verwachting van een paar dagen geleden toen Hajo voor dat weekend voor het eerst dit jaar de lente in de kaarten zag staan..
  Maar ook nu geldt: nog erg ver weg..

  • Marlies schreef:

   Ik wil lente!!!!!

  • Hans schreef:

   GFS met name liet run na run vanaf de 12e maart, winterkaarten zien voor de 27e en zeker tijdens de Paasdagen met zelfs sneeuwkansen voor de LL.Dus niet! M.a.w. “warm” lenteweer is onzeker nu (nog).

  • Skiwi schreef:

   We zeiden tijdens de wintermoessons in december, januari en februari nog half lachend, half vrezend “t zal wel weer een veel te koud voorjaar worden”.

   En jawel hoor…

   Kotsbeu ben ik het!

   Ik wil zon!!! En 15+ graden!!!

 11. Filzmooser schreef:

  Dat je nog kan skiën in Filzmoos met de Pasen dat is al uitzonderlijk!

 12. Asten (Harmelen) schreef:

  Met een beetje geluk gaat de 2e paasdag nog positief verrassen voor wat beteft de temperatuur. In de loop van de dag stroomt er warmere lucht Nederland in (België zit die dag al direct in aangename temperaturen). GFS laat dit pas in de loop van de middag gebeuren maar wie weet gebeurd het iets eerder….

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.