Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Kleinwalsertal
Lees verder >

Kijk al uit naar skiën

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Die Tauplitz
Lees verder >

De prachtige natuur vormt een ideale bestemming voor het hele gezin.

Groeten uit Die Tauplitz waar het net als bij ons nu heel gaaf weer is

check ook eens

7 Reacties

 1. michel schreef:

  Moet het vandaag even erg kort houden.

  Je hebt het inderdaad kort gehouden

 2. Getjo schreef:

  kan iemand mij iets vertellen over skigebied hermagor -nassfeld?

 3. Robin schreef:

  Grappig dat juist vandaag een berichtje over Die Tauplitz moet koppen; ik heb vandaag net weer geboekt voor komende krokus!
  Hopelijk zo zonnig als vorig jaar en zo sneeuwrijk als het jaar ervoor.

 4. vanDam schreef:

  Ja die orkaan/tropische storm heeft aardig wat schade aangericht in Mexico, precies op de plek waar ik 2 jaar geleden was kwam die aan land, Cabo san Lucas.

 5. Frans schreef:

  Over de lange termijn weten de modellen het ook niet, over 10 dagen volgens EC een eurohoog en volgens GFS een bijna WC. Voorlopig tot en met vrijdag mooi weer. En misschien dus veel langer.

 6. Maarten schreef:

  De herfst in Bulgarije is in volle gang.
  Het regent nu al bijna twee volle dagen lang.
  Overstromingen hebben we ook al gehad, met dodelijke slachtoffers. Kortom, een redelijke temperatuur (mensen roken nog lekker op de terrasjes) maar komen nat -van buiten en van binnen- thuis.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.