Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Obertauern
Lees verder >

Een vakantieparadijs voor jong en oud! En 100 kilometer aan wandelpaden!

zell am see - kaprun
Lees verder >

Voor een geweldige vakantie kom je ook in de zomermaanden naar Zell am See waar het een thuis voor iedereen is.

Groeten van Genève Airport op weg naar Champéry in Jura al sneeuw!

check ook eens

8 Reacties

 1. Schiwunder schreef:

  Ziet er goed uit, ik vertrek vannacht naar Obertauern, hopen op een mooie white-out!

 2. Roy schreef:

  Dikke vlokken momenteel in Avoriaz op 1850 m 🙂 waar het op de Alpe d’Huez op 1860 nu nog regent 🙁 Het GFS model en De ECMWF zitten ook weer eens op ramkoers met elkaar tegen het einde van de week. Ik ga uit van het Europese model dat lijkt de Genua Depressies wat beter te kunnen volgen gezien afgelopen ontwikkeling. Kortom het Amerikaanse model houdt vast aan een langere periode met kou boven de Alpen waar het Europese model toch omhoog kruipt in temperatuur. Zie hieronder (prikpunt Frankrijk) dat er misschien nog een verassing in de hoed zit dinsdag op woensdag.. EN duidelijk is te zien dat de operationele run weinig steun krijgt van de overige leden. Vooralsnog dus uitgaan van de trend van het ECMWF.
  http://modeles.meteociel.fr/modeles/gens/runs/2014032200/graphe3_1000___6.03_45.05_.gif

 3. Skiwi schreef:

  Ik denk dat je meer dan 5 dagen vooruit weinig conclusies mag trekken uit de modellen. ‘t Kan echt alle kanten uit, zowel koud en nat als zacht en droog en alles daartussenin.
  Nu maar even hopen dat er toch een stevig pakje valt en het dan een paar dagen koud blijft zodat de kanonnen nog eens (een laatste keer?) kunnen bulderen en de basis voor het seizoenseinde kan gelegd worden.

 4. Frans schreef:

  Ec komt met een euro hoog, gfs 06 komt met een koude start van april in West Europa!

 5. chalet bachteln, riederalp schreef:

  Net begonnen met sneeuwen.Het tettert meteen behoorlijk en de temperatuur is gezakt naar rond de nul.De verwachting hier zal het sneeuwen tot maandagochtend!

 6. Izaak schreef:

  Dikke dump hier met dutchweekend Italia. In Sauze d’oulx (1500m) regen. Schatting sneeuwgrens 1800 meter.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.