schmitten1511b

Kitzsteinhorn dicht wegens storm en dus fietste Tim Dehing vandaag de Schmittenhöhe op vanuit Zell am See Kaprun. Da’s toch ruim 1200 hoogtemeters. Goede workout. Hier meer foto’s…

schmitten1511e

Allemaal knalgroene pistes.

hirschkogel1511

Knalgroene pistes. De Standard.

standard21511

Aiaiaiaiai.

standard1511

Aiaiaiaiai.

mittelstation1511

Sneeuwkanon werkeloos.

poel1511

Mooi zo’n poel voor kunstsneeuw maar dan moet het wel gaan vriezen. Dus… ff Apendoorn bellen. En dat kan!

schmitten1511c

Kijk maar!

schmitten1511d

Een speciale telefoon om je verzekeringscenten terug te halen. Da’s nog eens sneeuwgarantie!

schmitten1511

Is dit de Midden-Atlas in Marokko in november? Nee. De Alpen.

 

viehofen-fundament1511

Hoe mooi! Het bergstation voor de lift uit Viehofen (Saalbach-Hinterglemm) die volgend jaar zal draaien. Dat skigebied samen is dan huge!

sonnenalm1511

Klaar voor de afdaling!

schmitten1

Nog even een blik op de gletsjer. Hoe ziet het hier een week verder uit? We gaan het zien.


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

3 reacties

Gesloten voor reacties.