642042-diaporama

Vorige winter hadden we hem al: de prijsvraag waarmee je een week met skipas en accommodatie voor jezelf en 3 vrienden kon winnen. Vorig jaar won Brian en had hij een top week met zijn drie matties.  Dit jaar is de reis voor vier personen met skipas met als accommodatie een comfortabele residence in de freeride week van 21 – 28 maart 2015. Jij kunt die week met 3 van jouw vrienden winnen. Je mag wel maar hoeft zelf geen freerider te zijn hoor! Gewoon vanaf de pistes een beetje rondkijken naar het event is ook prima.

Slim is om hierrr op Facebook te reageren en 3 vrienden te noemen met wie je wilt gaan. Als zij meespelen heb je samen 4x kans!

Heb je interesse in freeriden is de week extra leuk: er zijn stands met testmetariaal, er worden spectaculaire nieuwe films getoond en je ontmoet professionele freeriders. Een live concert ontbreekt natuurlijk niet. Het absolute highlight is “Le Derby Bon Appétit” op de slotdag 28 maart. Bon Appétit is het succesverhaal van twee freeriders uit Les Menuires! Het is een webkanaal met skiopnames dat hoog scoort in de Franse internet-hitlijsten. Na het succes van de eerste editie keren ze ook komende winter terug naar hun roots met een freeride-evenement voor iedereen: een offpiste skirace (“Derby”) voor amateurs.

Ga nu snel naar wintersportweerman.nl/win en speel mee.

De antwoorden op de vragen zijn te vinden op pagina’s van lesmenuires.com zoals de pistekaart, zoals de informatie over de levendige après-ski, de geschiedenis van het station, de informatie over de beveiligde freeride zones, het trainingsgebied voor de lawinepiepers en de kwaliteitsaanduiding van de accomodatie die tegenwoordig van ultrasimpel en goedkoop tot zeer luxe en sfeervol gaat in Les Menuires. En o ja, Les Menuires is helemaal niet zo ver weg! De uitslag van de prijsvraag wordt bekend gemaakt op 12 februari de dag van de 50e verjaardag van Les Menuires en om 19 uur als het vuurwerk begint!

Geniet van de laatste aflevering van Bon Appetit!

Categorieën: Les Menuires

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

14 reacties

Gesloten voor reacties.