642042-diaporama

Vorige winter hadden we hem al: de prijsvraag waarmee je een week met skipas en accommodatie voor jezelf en 3 vrienden kon winnen. Vorig jaar won Brian en had hij een top week met zijn drie matties.  Dit jaar is de reis voor vier personen met skipas met als accommodatie een comfortabele residence in de freeride week van 21 – 28 maart 2015. Jij kunt die week met 3 van jouw vrienden winnen. Je mag wel maar hoeft zelf geen freerider te zijn hoor! Gewoon vanaf de pistes een beetje rondkijken naar het event is ook prima.

Slim is om hierrr op Facebook te reageren en 3 vrienden te noemen met wie je wilt gaan. Als zij meespelen heb je samen 4x kans!

Heb je interesse in freeriden is de week extra leuk: er zijn stands met testmetariaal, er worden spectaculaire nieuwe films getoond en je ontmoet professionele freeriders. Een live concert ontbreekt natuurlijk niet. Het absolute highlight is “Le Derby Bon Appétit” op de slotdag 28 maart. Bon Appétit is het succesverhaal van twee freeriders uit Les Menuires! Het is een webkanaal met skiopnames dat hoog scoort in de Franse internet-hitlijsten. Na het succes van de eerste editie keren ze ook komende winter terug naar hun roots met een freeride-evenement voor iedereen: een offpiste skirace (“Derby”) voor amateurs.

Ga nu snel naar wintersportweerman.nl/win en speel mee.

De antwoorden op de vragen zijn te vinden op pagina’s van lesmenuires.com zoals de pistekaart, zoals de informatie over de levendige après-ski, de geschiedenis van het station, de informatie over de beveiligde freeride zones, het trainingsgebied voor de lawinepiepers en de kwaliteitsaanduiding van de accomodatie die tegenwoordig van ultrasimpel en goedkoop tot zeer luxe en sfeervol gaat in Les Menuires. En o ja, Les Menuires is helemaal niet zo ver weg! De uitslag van de prijsvraag wordt bekend gemaakt op 12 februari de dag van de 50e verjaardag van Les Menuires en om 19 uur als het vuurwerk begint!

Geniet van de laatste aflevering van Bon Appetit!

Categorieën: Les Menuires

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

14 reacties

Gesloten voor reacties.