Zell am see kaprun
Lees verder >

Waterpret, wandelen, fietsen of wintersport op de gletscher? Kiezen jullie maar.

Ontdek de prachtigste hutten tijdens de zomermaanden in het Montafon.

Innsbruck
Lees verder >

Een bruisende stad met tal van mogelijkheden! Zoals klimmen, wandelen, fietsen of lekker eten.

Beleef unieke momenten in het meest zuidelijke Alpendal van Voralberg.

Grauw in de Alpen en in een weekje van 7 naar 20 graden

check ook eens

23 Reacties

 1. Lena schreef:

  Wat een mooie plaatjes weer! Hoe warm denk je dat het in de week tussen die loeihete vrijdag de 19e april en de mogelijke koude uitbraak eind april gaat worden in de Franse Alpen? Ik zie op de huidige weerkaarten tot op grotere hoogte de kans op regenbuien in plaats van sneeuw. Op welke hoogte denk je dat de sneeuwgrens in die periode gaat liggen? Wij zitten dan ergens in de buurt van Tignes.

 2. Stefan Kaptein schreef:

  Vanaf een waterkoude noordzee kan ik jullie melden dat wij net een dikke sneeuwbui op ons platform hebben gehad. Het sneeuwde echt even hard door met dikke vlokken. Sneeuw was droog maar bleef niet echt lang liggen. Toch even grappig om 100 km boven Schiermonnikoog op zee op 12 april nog sneeuwval te hebben.

 3. Skiwi schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555065933.jpeg[/img]

  Hier in Zermatt weer een topdag! Wolken tot 3000 meter wolken, dan skiën we maar daarboven 😉

 4. Stefan Kaptein schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555066031.jpeg[/img]

 5. Pascal T schreef:

  Wij hebben in de kerstvakantie de Rudolshütte geboekt van zondag tot zondag. Nu al zin in; lekker vakantie houden, beetje skiën, beetje sauna en de 3 kids voor het eerst op wintersport…
  Bedankt voor de ‘geheim-tip”. Zo is een luxe vakantie toch een beetje betaalbaar.

 6. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555084437.jpeg[/img]
  Gisteren en vanochtend ook hier grauw, maar gelukkig is dat weer achter de rug. Morgen ook mooi,zondag wat sneeuw en maandag weer mooi. Pasen is een ander verhaal, misschien wel zwemmen.haha

 7. Asten (Harmelen) schreef:

  De laatste hoofdrun van het GFS berekend binnen 2 weken de 25 graden grens in onze omgrving. In Duitsland eind april zelfs richting de 30 graden !
  Niet echt ondersteuning van de members en alleen als er een zuidelijke stroming tot stand komt..

  • Hans schreef:

   Geen ondersteuning. NL eind volgende week mss warmste plekkie met 22 gr.? Wordt een mooie warm Paasweekend. Voorlopig houden we de meeste wind uit oosten. DROOG! Maar Zud Europa!? Met name Spanje voorlopig GEEN zomer. Depressie blijft daar rondtollen. Iemand begon meivakantie geboekt daar?……… AU……..

 8. Ralph schreef:

  Joehooeeeeeee, Weermannen! Komt er nog een weerbericht of wa? Denk dat er meer benieuwd zijn naar de ontwikkelingen voor het eerste paasweekend.

 9. Lena schreef:

  Lieve weermannen, aan dit front ervaren we ook enige Paas-stress 🙂
  Moet de bikini en mountainbike mee of kan er met de Pasen en vlak er op nog een beetje worden geskied in de Franse Alpen?

 10. Michel schreef:

  Of hebben we regenpak en paraplu nodig in Tignes? Ik hoop met Pasen toch meer op zon zon zon en sluss skiën! Geef ons graag wat zekerheid over de weersverwachting.

 11. joke,riederalp schreef:

  [img]https://wintersportweerman.nl/uploads/2019/04/1555161795.jpeg[/img]
  Vanochtend slecht zicht.Na 12 uur wolken en zon, iets onder 0 dus de sneeuw bleef top.

 12. Tim/hochkonig schreef:

  @Hajo… heb jij een idee waar morgen het beste zicht is? In zauchensee, bad gastein of toch hochkonig? Ik heb de vooruitzichten voor de plaatsen bekeken maar dat lijkt me te simpel omdat hoogte en ligging van pistes een rol spelen…

  • Carl schreef:

   Bad Gastein veel wolken en mist. Gebied ligt niet hoog genoeg. Wel een mooi vers pak gevallen.
   Gisteren waren we met iets over de 250mensen op de piste in Bad Gastein. Onvoorstelbaar eigenlijk. Je kon afdalen zonder maar iemand tegen te komen. De mensen aan de gondel zeiden dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt.

   • Tim/hochkonig schreef:

    Hoi Carl, het is inderdaad heerlijk rustig. Vandaag in alpendorf /wagrain ook weinig mensen gezien. Helaas ook geen zon .
    Tim

 13. Eduard schreef:

  Dit is dus de ideale situatie voor winter. Helaas is het april en geen december/januari meer. Komt 1 keer in de tig jaren voor. Zie geschiedenis!

 14. Asten (Harmelen) schreef:

  Op het nippertje gevroren in De Bilt. Ondanks de noordoostelijke/oostelijke stroming zou je, kijkende naar de temperatuurkaart van vannacht/vanmorgen kunnen denken dat de wind uit het noordwesten komt 😉

  Ook al weer even niets vsn Hajo vernomen zelfs niet na vragen van de mensen die nog wel de moeite nemen te reageren… !?

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.