Innsbruck Nordkette
Lees verder >

Het leukste en ruigste piepkleine skigebied van de Alpen.

Waar je na het skiën nog op stap kan met de Lama's! Een heerlijke belevenis voor jong en oud!

Wil je een unieke ervaring? Probeer dan de Hochjoch Totale! Nog voor de liftjes openen knal jij al over de langste dal afdaling in het Montafon!

De bergen ontdekken bij het vallen van de avond, dat kan in het Montafon!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen. Met de kids of met jouw vrienden! Pret voor iedereen!

Innsbruck
Lees verder >

Skiën en snowboarden rondom de hoofdstad van de Alpen.

Ontdek de Alpen in al hun facetten!

obertauern
Lees verder >

Obertauern is misschien wel het populairste gebied in Oostenrijk onder de Nederlanders. Sneeuwzeker, overzichtelijk, prachtige natuur en übergezellig!

ZELL am see - kaprun
Lees verder >

Het paradijs bestaat. Een meer, meerdere skigebieden en een gletsjer en alles op steenworp afstand van elkaar. Een droom!

Région Dents du Midi
Lees verder >

Sneeuwzeker en toch veel ook onder de boomgrens. Heel knus dus. Grote variatie aan accommodatie van luxe hotel tot betaalbaar pension.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

loser ALTAUSSEE
Lees verder >

Een niet al te groot gebied en heerlijk voor de hele familie. Sneeuwzeker en minder filegevoelig.

Magnifieke herfstdagen in het Montafon!

check ook eens

11 Reacties

 1. Dennis O schreef:

  Ieder jaar naar winterberg maar voor het eerst weer “echt” skien komende winter in het montafon in januari met vrienden.Zo’n zin in .

 2. Hans schreef:

  Prachtig, schitterend, magnifiek, oogstrelend…….. zo zijn de Alpen tijdens de herfst inderdaad Cescia. Geen (top)drukte, geen/weinig NLers hoewel dat de laatste jaren langzamerhand de LLers dit herfstspektakel ook beginnen te ontdekken…….sssstttttt, anders wordt het te druk 😉

 3. Karin schreef:

  Lijkt me zo mooi daar en redelijk snel aan te rijden vanuit de LL. Kom er beslist eens skiën. Accomodatie tip @Cescia?

  • Cescia schreef:

   Voor hoeveel personen zoek je iets? Appartementje of hotel? Ik probeer in St Gallenkirch ge verblijven, dat is centraal. Je kan omhoog naar de hochjoch, de nova. Je bent snel in Gargellen. Enkel de Golm is wat verder. Verblijf je in schruns dan heb je een gezellig centrum, je zit iets dichter bij de golm. Ik zoek meestal op de website van Montafon. Indien je met 2 personen gaat kan ik je wel wat adresjes geven.

 4. Arjan Ischgl schreef:

  1e kerstweek weer naar Montafon. @ cescia, vorig seizoen ging het gerucht dat er met ingang van dit seizoen een piste naar het dal van gaschurn zou worden gerealiseerd. Nu is het nog een (hele mooie) skiroute. Weet jij of dit waar is?

  • Cescia schreef:

   Je gaat het met de skiroute moeten doen. Helaas enkel een nieuw gebouw voor de verhuur. Wel mooi. Ik had de geruchten ook gehoord, ik heb het nagevraagd. Meeste investeringen gebeuren op de berg momenteel 😉

 5. Cleven schreef:

  Pffffft.
  Goldene november, bah, maar je begint er toch aan te wennen……….,het zij zo.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.