skiwelt2011
Heerlijk wakker worden vanochtend dankzij een tip van Harm de Bruin. Heerlijke webcamplaat vanuit de SkiWelt Wilder Kaiser -Brixental. We kijken dit seizoen extra vaak naar dit gebied. Omdat heel veel van onze mede-lezers in deze regio wintersporten. En omdat Brixen im Thale, Kirchberg en Westendorf dit hebben gehonoreerd met een partnership waarbij spoedig ook een volledige wintersportweek voor 2 personen zal zijn te winnen. Tja en hoe winters lijken de Alpen al zo! Onder die nevel is het natuurlijk nog grashappen…. hoe anders is dat in….

Nu ja… verschil moet er wezen. Gisteren heb ik uitgelegd dat wij ook spoedig aan de beurt zijn. En als het eens tegenzit komt gewoon de sneeuwprinter ff langs en is alles alsnog mooi wit. Als het vriest dan. En ook dat moet nog beginnen in de Alpen. Ik ga nu meteen in de weerkaarten duiken en kom zo met mijn beste update. Geniet van je morning coffee!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

7 reacties

Gesloten voor reacties.