Hoe mooi is deze? Van de Costa del Sol! Ja de Volvo Ocean Race doet deze dagen de Costa del Sol aan. Echt waar. Dat is toch de nieuwe naam voor de Hollandse kust? Of loop ik achter? Ik zit op wifi van Flughafen München stap zo op een vliegtuig naar Amsterdam. Als klimaatvluchteling. Al drie dagen regen in Oostenrijk.

Van wie zijn deze foto’s van de Scheveningse haven? Van Jorne die weer de juiste connecties blijkt te hebben om ff langs de bloedsnelle jachten te mogen varen. Ik ben trouwens een enorme zeilliefhebber maar dat terzijde. Tegen de tijd dat de laatste sneeuw gesmolten is en ik mijn paraglider weer een beetje beu ben ga ik vast nog eens de wereld rond zeilen. Jorne ga je mee?

De titel van dit bericht is lekker dramatisch gekozen. Eindelijk krijgen we het Mediterrane klimaat dat het KNMI ons al jaren belooft. Geen druppel neerslag zit er meer in de berekeningen.

Behalve dan dat Leo dat prachtig onderuit haalt met bovenstaande compilatie. Het is helemaal niet zo bijzonder wat we meemaken. Wél als het zo nog even doorgaat!

Voor de aankomende 10 dagen zitten we “goed”. En zoomen we in op eind komende week…

… zit er alsnog een hittegolf aan te komen. Een weekje later dan eerst gedacht. Man wat een zomer. Behalve in het noorden van Zweden. Pak de reacties van gisteren er nog eens bij. Heerlijke discussie daar. Ik ga hangen. Moet boarden…. fijne avond en geniet van het weekeinde.

 

Categorieën: Nieuws

Hajo

Hajo Smit is wintersport- en sneeuwgoeroe en bovenal de nationale wintersportweerman. Op deze blog vind je tijdens de wintermaanden dagelijks nieuwe berichten!

30 reacties

Gesloten voor reacties.