Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Montafon, een droom zowel in de zomer als winter.

Die tauplitz
Lees verder >

Wandelen, mountainbiken of gewoon genieten. De mooiste momenten beleef je hier.

Zell am See Kaprun
Lees verder >

Gletsjer met zomerski en aangenaam zwemmeer op een steenworp. Dat is wat Kaprun en Zell am See in de zomer bieden. Een unieke combinatie.

Gigantische sneeuwval in Canada, Japan, China en zelfs sneeuw in Peru

check ook eens

6 Reacties

 1. Jan van soest schreef:

  Geweldig, hierbeen met dat weer, en weekje dan hè?

 2. Breunis (Nature Trail) schreef:

  Mooi om de sneeuwval zo wereldwijd te volgen!

 3. Spyfromthesky schreef:

  Inderdaad, leuk dat het ver weg is. Nou geef mij hier ook maar 409 uur sneeuw in de LL. Ik zal er niet minder om functioneren :>).

  Nou, dit bericht heeft mij wel jaloers gemaakt.

  En ik, vandaag 16 km hardgelopen. Daarna achter op de plaats in het zonnetje oliebollen gebakken. Was een schitterende zon zo rond 12.30 uur.

  Gewoon tijdens het bakken zelf ook verder bruinen.

  O ja, als ik mij niet vergist is Hajo vandaag jarig??! In ieder geval gefeliciteerd met je Maria dag!!

  Spyfromthesky (Arnold).

 4. Ronaldo schreef:

  Zo mooi is Istanbul nu.
  Zo wie zo een geweldige stad om te verblijven. Echt een aanrader.

 5. Headfirts schreef:

  Als ik zo de verwachtingen volg klopt het dan dat we rondom mont blanc ook extreem weer kunnen verwachten met sneeuw van 2,5m ? of wat is jullie verwachting voor dat gebied? en hebben er nog mensen mocht dit gebeuren?

 6. Wessel schreef:

  Ik ben 1,5 geleden met school in Armenië geweest. Veel vrienden gemaakt waarvan ik er een hoop op Facebook hebt. Zie nu veel foto’s voorbij komen van super veel sneeuw en de komende 2 dagen blijft het doorgaan. Het is dik winter daar met ook ijzige temperaturen.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.